onlyfighters

March 04, 2012

BOXING: Πεταμένα λεφτά ο αγώνας ''Wladimir Klitschko vs Jean Mormeck'' χθες στη Γερμανία (3/3/2012)

O Βλάντιμιρ Κλίτσκο στη ζύγιση

Θα τα 'κλαψαν τα χρήματά τους οι θεατές που παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση του Wladimir Klitschko (57 -3, 50 ΚΟ) με τον Γάλλο Jean Marc Mormeck (36-5, 22 ΚΟ) στην Esprit Arena του Ντύσελντορφ.

Πολύ κατώτερος των περιστάσεων και της μάχης αυτής εμφανίστηκε ο Γάλλος πυγμάχος, επιβεβαιώνοντας έτσι όχι μόνο τα προγνωστικά που κυμαίνονταν στο 40 και 50 προς 1 για νίκη του Wladimir, αλλά και όσους υποστήριζαν ότι αυτός ήταν ένας αχρείαστος και χωρίς νόημα αγώνας για τον Ουκρανό παγκόσμιο πρωταθλητή, που σημειωτέον έπαιζε στον αγώνα αυτό όλες του τις ζώνες... τόσο σίγουρος ήταν!

Το νοκ άουτ φάνηκε ήδη ότι αργά ή γρήγορα θα ερχόταν, καθώς οι δυνατές γροθιές του Κλίτσκο στο πρόσωπο και το σώμα του Γάλλου φάνηκαν να του κάνουν σημαντική ζημιά. Το νοκ άουτ τελικά δεν ήρθε στον τρίτο, αλλά στον τέταρτο γύρο.

Τρεις γροθιές μπόρεσε να ρίξει ο Mormeck σε ολόκληρο τον αγώνα και μάλλον θα έπρεπε να μην είχε σηκωθεί από το καναβάτσο όταν ο Bλάντιμιρ με ένα δυνατό δεξί τον ξάπλωσε στον δεύτερο γύρο. Ένα μεγάλο τίποτα έκανε ο Γάλλος σε έναν απαράδεκτο αγώνα για αυτό το επίπεδο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αναμέτρηση.

Wladimir Klitschko vs Jean Marc Mormeck