onlyfighters

May 15, 2012

ΜΜΑ: Ο Nick Diaz δουλεύει τον κόσμο. Στήνει διοργάνωση και κάνει τον αντίπαλό του έξω φρενών!

                       O Braulio Estima ακόμα περιμένει στο ταπί τον Nick Diaz...

Είδες κανείς τον Nick Diaz ρε παιδιά; Το ρωτάω γιατί ακόμα τον ψάχνουν στο Long Beach της Καλιφόρνια, όπου ήταν να εμφανιστεί για να αγωνιστεί στην διοργάνωση World Jiu-Jitsu Expo στις 12 Μαΐου. Εκεί στο main event επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Braulio Estima, έναν αθλητή πολλάκις παγκόσμιο πρωταθλητή στο jiu-jitsu. 

O Εstima πέταξε από την Αγγλία για τους αγώνες, έκανε κανονικά τη ζύγισή του, υπέστη και οδυνηρή μείωση κιλών για να πιάσει το όριο σε ένα ματς που θα γινόταν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και που θα ήταν και με pay per view μάλιστα. Αρχικά πολλοί πίστεψαν ότι ο Diaz άργησε να έρθει απλά για να κάνει εντύπωση. Όταν όμως δεν εμφανίστηκε καθόλου, ο Braulio Estima πήρε το μικρόφωνο για να ενημερώσει τον κόσμο για τις θυσίες που είχε κάνει για να παίξει αυτό τον αγώνα με τον Diaz, ενώ το προχώρησε και λίγο παραπάνω, προκαλώντας τον Diaz σε αναμέτρηση στο δικό του αγώνισμα, αυτό του ΜΜΑ, λέγοντας πως μπορεί να τον κερδίσει στο δικό του βασίλειο, ενώ εκείνος δεν θέλει να παίξει στο δικό του. 


Πριν τον αγώνα ο Estima έλεγε παντού ότι θα καταφέρει να είναι ο πρώτος που θα οδηγήσει στην υποταγή τον Nick Diaz μιας και οι ικανότητές του ως grappler είναι αδιαμφισβήτητες και πιθανότατα να το έκανε. Λέτε ο Diaz να τον φοβήθηκε; Πάντως τον τελευταίο καιρό ο αθλητής εκτίει ποινή αποκλεισμού από αγώνες MMA, αφού πιάστηκε ντοπαρισμένος στο UFC 143 μετά τον αγώνα του με τον Carlos Condit. Aυτός ο αποκλεισμός όμως δεν τον εμπόδιζε να παίξει σε αυτόν τον αγώνα jiu jitsu.

Πηγή : mmalegacy.gr