onlyfighters

May 31, 2012

Παράλυτος μετά από ατύχημα με μοτοσυκλέτα έμεινε ο παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας Paul Williams!


Του Ανδρέα Χάσκαρη

Παράλυτος από την μέση και κάτω έμεινε ο Αμερικανός πυγμάχος Paul ''Punisher'' Williams, ύστερα από τρόχαιο ατύχημα που είχε με την μοτοσυκλέτα του την Κυριακή που μας πέρασε με τους γιατρούς να μη του δίνουν ελπίδες να συνεχίσει την καριέρα του. Aπό το ατύχημα στην προσπάθειά του να αποφύγει άλλο αυτοκίνητα έπεσε με την πλάτη στο έδαφος τραυματιζόντας την σπονδυλική του στήλη. Ήταν δύο φορές πρώην πρωταθλητής της WBO στην στην welterweight κατηγορία. Ο άτυχος πυγμαχος ήταν μόλις 30 χρονών και ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει στο ρινγκ το φαινόμενο από το Μεξικό Canelo Alvarez στις 15 Σεπτεμβρη αυτού του έτους. 

Ο Williams στο ενεργητικό του είχε 27 νοκ άουτ σε 43 αγώνες. Ήταν από εκείνους τους μαχητές που εδίναν ότι είχαν πάνω στο ρινγκ . Πέρα από ένας εξαιρετικά επικίνδυνος πυγμάχος, ήξερε να δίνει ακόμα και σόου πάνω στο ρινγκ. Ψηλότερος από τους περισσότερους στην κατηγορία του έπαιζε αμυντικό παιχνίδι όταν χρειαζόταν, μπορούσε όμως να γίνει και εξαιρετικά επιθετικός. 

Από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο 30χρονος Paul Williams δήλωσε ότι ευχαριστεί πολύ όλους τους ανθρώπους που τον στηρίζουν. Αισθάνεται καλά με την τόση αγάπη που παίρνει απ'τους φανς και τους γονείς του και είπε ότι πιστεύει ότι θα τα καταφέρει να ξαναπερπατήσει. Ευχόμαστε περαστικά στον αθλητή και να γίνει το ταχύτερο καλά!

Δείτε παρακάτω το promo που είχε βγει για την αναμέτρηση του Paul Williams με τον Canelo Alvarez.