onlyfighters

May 16, 2012

MMA: Ο Vinny Magalhaes έβγαλε πολύ χρήμα πουλώντας τη ζώνη που πήρε στο M-1 Challenge!


O Vinny Magalhaes με 2 αγώνες στο UFC το 2008 και το 2009, αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια στο ρωσικό promotion M-1 Challenge. Εκεί κατάφερε να αποκτήσει τον περασμένο Απρίλιο την ζώνη του promotion στην κατηγορία light heavyweight κερδίζοντας τον Viktor Nemkov. Tην ζώνη την υπερασπίστηκε με επιτυχία τον Οκτώβρη απέναντι στον Mikhail Zayats.

Ωστόσο εν τω μεταξύ οι σχέσεις του M-1 μέσω του διευθυντή του Evgeni Kogan με τον Magalhaes χάλασαν και οι κόντρες τους βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Βαρύς προσβολές εκσφενδονίζονταν ανάμεσα στον Kogan και τον Magalhaes με σχόλια στο twitter. Ο αθλητής δεν ήταν ευχαριστημένος με τους αγώνες και τους αντιπάλους που του έκλειναν, καθώς και με το γεγονός ότι σε έναν αγώνα ο ίδιος ο promoter βρίσκονταν στην γωνία αντιπάλου του την ώρα της αναμέτρησης!

Φαίνεται ότι ο Magalhaes δεν αλλάζει τη θέση του να αποχωρήσει από το M-1 Challenge και να κάνει το επόμενο βήμα σε άλλο promotion. Έτσι σκέφτηκε ότι δεν χρειάζεται να κρατήσει πια τη ζώνη του M-1 και αποφάσισε να την πουλήσει μέσω της πασίγνωστης ιστοσελίδας eBay σε πληστηριασμό. Τιμή εκκίνησης τα 0.09$. Αφού έκανε αυτή την κίνηση, ο Magalhaes έγραψε στο twitter απευθυνόμενος στον Kogan: E, φιλαράκι, ήθελες μήπως τη ζώνη σου πίσω;’

Τελικά σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες η ζώνη πουλήθηκε στο εξαιρετικά μεγάλο ποσό των 100.000 δολλαρίων! Καλοφόρετη σε αυτόν που την απέκτησε!


Πηγή: mmalegacy.gr