onlyfighters

May 26, 2012

Τον διέλυσε! Ο Carl Froch έστειλε τεχνικό νοκ άουτ τον αήττητο Lucian Bute! (VIDEO)


Για τον τίτλο της IBF αναμετρήθηκαν Lucian Bute και Carl Froch στο Νοτινγχαμ της Αγγλίας σε 12 γύρους. Ο κάτοχος της ζώνης ήταν ο Ρουμάνος Bute. O Carl Froch μπήκε στον αγώνα όντας το αουτσάιντερ.

Στους πρώτους δύο γύρους οι δύο αντίπαλοι ήταν κοντά, αλλά στον τρίτο ο Froch αφού δέχθηκε έναν καλό συνδυασμό από τον Bute, στη συνέχεια ανταπέδωσε άμεσα με αποτέλεσμα να ζαλίσει τον πρωταθλητή. 

Στον τέταρτο γύρο μετά από ένα καλό σερί χτυπημάτων ανάμεσα στους δύο, ο Froch κατάφερε με ένα τρομερό δεξί και μετά ένα φοβερό αριστερό στο σαγόνι του Bute να τον κάνει να παραπατάει στο τέλος του γύρου για τα καλά. 


Στον πέμπτο ο Froch δεν έχασε χρόνο και με συνεχής γροθιές έστειλες στα σχοινιά τον Bute μέχρι να τον σταματήσει από το σφυροκόπημα ο διαιτητής. Στο 1:05 του γύρου ο Carl Froch αναδείχθηξε νέος πρωταθλητής και πήρε τη ζώνη της IBF στην κατηγορία super middleweight γράφοντας ιστορία για την βρετανική πυγμαχία. 

‘Μπορεί να ρίξει δυνατές γροθιές, με βρήκε με μερικές καλές μέσα στον αγώνα. Αν έχανα σήμερα θα αποσυρόμουν από την πυγμαχία’ δήλωσε μετά τον αγώνα ο Froch. 

Δείτε τον αγώνα ''Carl Froch vs Lucian Bute''!