onlyfighters

May 17, 2012

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ μιλά για το NO LIMITS σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη! (VIDEOS)


Η Γεωργία Μπιτάκου, η διοργανώτρια των πιο επιτυχημένων αγώνων στην Ελλάδα, αυτών του NO LIMITS δίνει διαδικτυακή συνέντευξη που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

Στο πρώτο βίντεο η Γωγώ Μπιτάκου μιλά για την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση της Πάτρας καθώς και για όλες τις διοργανώσεις NO LIMITS που θα δούμε μέσα στη χρονιά του 2012 και τις πόλεις που θα το φιλοξενήσουν. Μετά τη Θεσσαλονίκη ακολουθεί η Χρυσούπολη Καβάλας, μετά η Ρόδος τον Αύγουστο, τα Γιάννενα, η Λάρισα και τέλος η Αθήνα. Επτά διοργανώσεις NO LIMITS φέτος!




Στο δεύτερο βίντεο η πολύ επιτυχημένη διοργανώτρια αγώνων Γωγώ Μπιτάκου αναφέρεται στον Τάσο Μπερδέση, τον νέο μεγάλο Έλληνα αστέρα των μαχητικών αθλημάτων με την απίστευτη ιστορία ζωής. Επίσης απαντά σε φήμες και αναφέρεται στο πόσο δύσκολο είναι να βρίσκουν πρόσβαση οι ελληνικές διοργανώσεις μαχητικών αθλημάτων στην τηλεόραση.




Στο τρίτο βίντεο της συνέντευξης η Γωγώ Μπιτάκου μιλά για την ποιοτική διαφορά που κάνει το NO LIMITS στην Ελλάδα, για το κύρος και το εδραιωμένο πια brand name των αγώνων. Μιλά ακόμα για το εξαιρετικά φτηνό εισητήριο των αγώνων που είναι 10 ευρώ! Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο από το OnlyFighters για αυτή την τιμή που δείχνει ότι σέβεται πραγματικά τους Έλληνες αυτή την δύσκολη περίοδο! 




Στο τέταρτο βίντεο της συνέντευξης η Γεωργία Μπιτάκου μιλά για τον αδερφό της τον Σταμάτη Μπιτάκο, τον Παύλο Καπώνη και τις άλλες διοργανώσεις στην Ελλάδα. Επίσης ξεκαθαρίζει για πιο λόγο ο Σταμάτης Μπιτάκος έφυγε από τo ΝΟ LIMITS καθώς επίσης και για την δυναμική που έχει το όνομά του.



Στο πέμπτο και τελευταίο βίντεο η διοργανώτρια των NO LIMITS μιλά για την κάρτα αγώνων του NO LIMITS 18 που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στο Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης και δίνει τις ευχαριστίες της.




Διαβάστε επίσης :


ΝΟ LIMITS 18: Δείτε το trailer των αγώνων με την νέα ημερομηνία 26 Μαΐου!


Πηγή: Την συνέντευξη για το lordofrings.gr πήρε ο δημοσιογράφος Πέτρος Πολυχρονίδης.