onlyfighters

May 26, 2012

Frank Mir: ''Δεν θα ήθελα να σπάσω το χέρι του Junior dos Santos, αλλά θέλω να κερδίσω τον αγώνα!''


Eίναι προφανές νομίζω ότι ο Frank Mir ίσως και να φοβάται μη συμβεί με τον Junior dos Santos, ότι συνέβη και με τον μέντορά του Antonio Rodrigo Nogueira, όταν πάνω σε λαβή kimura του έσπασε το χέρι στο UFC 140. Νομίζω με τις δηλώσεις που κάνει προσπαθεί να ξορκίσει το κακό, αν και βέβαια δεν νομίζω να φέρει εύκολα αυτόν τον dos Santos σε τόσο δύσκολη θέση. Διαβάστε τι δηλώνει o Frank Mir στο mmajunkie.com: 

‘Ειλικρινά δεν μου άρεσε το γεγονός ότι ο Nogueira δεν έκανε tap out και του έσπασα το χέρι. Φενόταν σε πολύ καλή φόρμα εκείνο το βράδυ. Νομίζω θα με έκανε να φαίνομαι καλύτερος αν είχε κάνει tap out και συνέχιζε μετά από μένα κάνοντας δυο τρεις νίκες. Ας πούμε την αλήθεια. Είσαι τόσο καλός, όσο καλός είναι και ο ανταγωνισμός που υπάρχει. Αν ο Nogueira δεν ξαναπάιξει πια ή αν δεν παίξει ξανά σε υψηλό επίπεδο, θα έχω απλά νικήσει κάποιον που ήταν στο τέλος της καριέρας του.’ 

Για τον παραπάνω λόγο λέει ο Frank Mir ότι δεν θα ήθελε ο Junior dos Santos να ξανακάνει το ίδιο λάθος. Υποστηρίζει πως αν βρεθεί σε παρόμοια θέση ο dos Santos πάνω από την υπερηφάνεια του, θα έπρεπε... διαβάστε τη συνέχεια κάνοντας κλικ εδώ..