onlyfighters

May 16, 2012

Ο Masato παίρνει διοικητική θέση στο νεό K-1!


Ο γνωστός σε όλους μας Masato Kobayashi, με μεγάλη θητεία στα ρινγκ του K-1, νικητής του World Max το 2003 και το 2008 και με συμμετοχές στους τελικούς του 2004 και 2007, ανακοινώθηκε ότι θα έχει διοικητική θέση (executive producer) στο K-1 Global.

Διαβάστε όσα έγραψε σε ανακοίνωσή του ο ίδιος ο Masato:

'' Γνωρίζοντας την αποφασιστικότητα να ανανεωθεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω το Κ-1 με το νέο management, αποδέχθηκα την θέση του executive producer. 

Πρώτη φορά πήρα μέρος στο Κ-1 το έτος 2000. Τα χρόνια μου από τα 20 ως τα 30 τα αφιέρωσα στο Κ-1, όπου έγινα δύο φορές K-1 World MAX Champion. Και τώρα αυτά τα παιδιά που με είχαν παρακολουθήσει, με είχαν θαυμάσει και είχαν εμπνευστεί από μένα από την τηλεόραση, είναι οι σημερινοί μαχητές του Κ-1. Το μόνο λυπηρό γεγονός είναι, αντίθετα με τις δικές μου εποχές, ότι δεν υπάρχει ακόμα η τιμή και η δόξα που είχε το K-1 γι’αυτούς που θέλουν να βρεθούν στην κορυφή του κόσμου. 

Τώρα με την ευκαιρία που μου δίνεται, νιώθω έντονα καθήκον μου να αναβαπτήσω το Κ-1 στο οποίο μεγάλωσα, να προσφέρω στους μαχητές μας τις ευκαιρίες που ονειρεύονται, να δείξουν στους νεότερους την δύναμη που διαθέτουν και να διαδώσουν όλη αυτή την ενέργεια στους φανς μας σε όλη την υφήλιο. 


Σκοπεύω να κάνω το καλύτερο ως executive producer και να κάνω το καθήκον μου με υπευθυνότητα δημιουργώντας ένα σωστό σύστημα matchmaking σχεδιάζωντας αγώνες και διοργανώσεις. 

Και στους μαχητές μας λέω, θα σας παρέχουμε την απόλυτη σκηνή τιμής και δόξας. Ελπίζω να αρπάξετε την ευκαιρία με μεγάλες φιλοδοξίες και να δώσετε συναρπαστικούς αγώνες και αναμετρήσεις στους φανς μας. 

Το K-1 θα αναγεννηθεί. Θα αγωνιστώ για να προσφέρω διοργανώσεις γεμάτες ένταση που θα ικανοποιήσει τους φανς μας που ευελπιστούσαν για την αναβίωσή τους. Ευελπιστώ στην υποστήριξή σας. ''

                                                            MASATO K-1 Executive Producer