onlyfighters

May 18, 2012

O Manny Pacquiao τα βάζει με τους ομοφυλόφιλους και προκαλεί πανικό!


Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με δηλώσεις του κορυφαίου πυγμάχου Manny Pacquiao στο National Conservative Examiner αναφορικά με τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων. Το έναυσμα το έδωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Obama όταν πρόσφατα με δηλώσεις του τάχθηκε υπέρ της νομιμοποίησης του γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών. 

Ο Pacquiao που συμβουλεύει τους ανθρώπους απλά να πιστεύουν σε όσα γράφονται στις Γραφές δήλωσε: 

‘Υπάκουε πρώτα στα λόγια του Θεού, προτού λάβεις υπόψιν σου τους νόμους των ανθρώπων. Ο Θεός προσδοκεί μόνο από έναν άνδρα και μια γυναίκα να είναι μαζί και να είναι νόμιμα παντρεμένοι, μόνο εφόσον έτσι είναι αγαπημένοι μεταξύ τους. Δεν θα πρέπει να είναι ιδίου φύλου νοθεύοντας την Αγιότητα του γάμου όπως την εποχή στα Σόδομα και Γόμoρα. Η Αμερική θα έπρεπε να είναι το μοντέλο της ηθικής για τις άλλες χώρες, ώστε να την μιμηθούν και θα πρέπει να φέρει την ευθύνη να διατηρεί τις Γραφές όσο πιο ψηλά γίνεται σύμφωνα με την εντολή του Θεού.’ 


Ο Pacquiao σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Barack Obama επεσήμανε ότι δείχνει κατανόηση για αυτές, υποστηρίζοντας ότι προσπαθεί έτσι να αγγίξει τους προοδευτικούς ψηφοφόρους που απαρτίζουν την βάση του κόμματός του. Τον συμβούλεψε όμως να αρχίσει να διαβάσει τις ‘οδηγίες χρήσης της ζωής’, όπως αποκάλεσε την Αγία Γραφή, ώστε να ζει καλύτερα ακολουθώντας τις αρχές τις οποίες ο Θεός θέλει να αγκαλιάσουμε. 

Ο Pacquiao πιστεύει ότι ο γάμος ανάμεσα στους gay είναι κάτι το απαίσχυντο και η προαγωγή του ως θέμα θα έπρεπε να σταματήσει από τα υψηλά κλιμάκια της αμερικανικής κυβέρνησης. 

Στην επόμενη ανάρτηση θα σας ενημερώσουμε για τις συνέπειες που έχουν αυτές οι δηλώσεις του.