onlyfighters

September 30, 2011

ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ''WING CHUN KUNG FU'' ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟ!


Το ONLY_FIGHTERS στηρίζει τις νέες προσπάθειες από αξιόλογους Ανθρώπους και Δασκάλους!

Ο Γιώργος Αναγνωστάκος εγκαινιάζει σήμερα στις 20:30 την καινούρια του σχολή όπου θα διδάσκεται η τέχνη του WING CHUN KUNG FU καθώς και το SANDA, με μια επίδειξη και ένα ανοιχτό μάθημα σε όσους παρευρεθούν στον χώρο που έχει ετοιμάσει στην Ιερισσό της Χαλκιδικής για να υποδεχθεί όλο τον κόσμο που θα παρευρεθεί σήμερα εκεί.

Διαβάστε ένα σύντομο βιογραφικό του Γιώργου παρακάτω:

Ο Γιώργος Αναγνωστάκος γεννήθηκε στο Βερολίνο στις 05-05-1974 από Έλληνες μετανάστες γονείς. Στην ηλικία των 14 χρόνων άρχισε το ταξίδι του στο χώρο των πολεμικών τεχνών ξεκινώντας με το ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ όπου και είναι κάτοχος μαύρης ζώνης !


Η δίψα του για μάθηση και αναζήτηση τον έκανε επισης να ασχοληθεί με το ΑΙKIDO και το KICK BOXING!

Στη φωτογραφία ο Γιώργος Αναγνωστάκος

Η μεγάλη στιγμή που αποτελεί ορόσημο στην καριέρα του είναι η συνάντησή του με τον SIFU Σπύρο Καραπάνο και το WING CHUN KUNG FU.
Η γνώση και η μεταδοτικότητα του δασκάλου σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα αυτής της σπουδαίας πολεμικής τέχνης απέναντι σε πραγματικές καταστάσεις μάχης τον κέρδισαν ολοκληρωτικά !
Μελέτησε και γυμναστηκε μαζι του σκληρά και εντατικά για 5 μισι χρόνια κατακτώντας την μαύρη ζώνη , LEVEL 7 και τον τίτλο του INSTRUCTOR.
Επίσης παρακολούθησε σεμινάρια και μαθήματα από τον SIFU Κατσιγιάννη Θεόδωρο (Δάσκαλος του Sifu Καραπάνου Σπύρου) αλλά και από τον προσωπικό φίλο και εκπαιδευτή του αειμνήστου BRUCE LEE,τον ζωντανό θρύλο του WING CHUN KUNG FU, GRANDMASTER WILLIAM CHEUNG(Δάσκαλος του SIFU Κατσιγιάννη για πάνω απο 15 χρονια στην Αυστραλια).

Αξιοσημείωτες επίσης είναι οι αρκετές συμμετοχές με διακρίσεις και μετάλλια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα SANDA(CHINESE BOXING).Τον τελευταίο χρόνο παρακολουθεί και μαθήματα μάχης στο έδαφος για την δική του μαχητική πληρότητα αλλά και των μελλοντικών μαθητών του!

Βίντεο και φωτογραφικό υλικό από την σημερινή βραδιά θα ανεβούν τις επόμενες ημέρες στο μπλογκ.

ΤΟ ONLY_FIGHTERS εύχεται καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα του Γιώργου και ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!