onlyfighters

September 22, 2011

EDITORIAL : ''Θα χυθεί αίμα...''


Εδώ είμαστε, έχουμε επιστρέψει από σήμερα με συνεχής αναρτήσεις για τα μαχητικά σπορ μέσα από το νούμερο ένα ΜΠΛΟΓΚ στην Ελλάδα για όλα αυτά τα σπορ που εμείς και εσείς γουστάρετε να βλέπουμε όταν ανοίγουμε τον υπολογιστή και τα οποία είναι αποκλεισμένα από την τηλεόραση (ελεύθερη και συνδρομητική).

Δυο εβδομάδες ουσιαστικά πέρασαν, πολύ δύσκολες για μένα που έμενα μακριά από την καθημερινή επαφή μας, αλλά που τελικά τις χρειαζόμουνα. Με λίγα λόγια καθάρισε το μυαλουδάκι μετά το πολύ δυνατό ξεκίνημα που κάναμε και το οποίο πλέον θα γιγαντωθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Με πολύ χαρά ωστόσο διαπίστωσα πως μπαίνατε ακόμα και τώρα που δεν υπήρχαν καθημερινές αναρτήσεις. Το μπλογκ παρέμεινε δυνατό και αυτό είναι που πλέον μου άλλαξε το μυαλό και το σκεπτικό για την δυναμική που έχει δημιουργηθεί μέσα από αυτόν τον ιστότοπο.

Συμπληρώθηκε το 1% της πορείας που θέλω να κάνω και από εδώ και πέρα τα πράγματα αλλάζουν. Μπαίνουμε σε ''πόλεμο'' και ''θα χυθεί αίμα''. Μεταφορικά το γράφω αυτό βέβαια (για να μη παρεξηγηθώ), αλλά το παιχνίδι θα ''χοντρύνει''. Και εξηγούμαι. Εδώ οι συνεντεύξεις των μαχητών δεν θα γίνονται για την πλάκα και να πούμε να κάναμε συνέντευξη. Δεν ενδιαφερόμαστε για γλυκανάλατες συζητήσεις που ξέρεις ο άλλος τί θα πει πριν απαντήσει. Αν κάποιος αποφασίσει να μιλήσει σε εμάς, στο ONLY_FIGHTERS, θα ξέρει ότι θα ''στηθεί στον τοίχο'' κάνοντάς του όλες τις ερωτήσεις που έχουμε στο μυαλό μας. Θα το διαπιστώσετε σύντομα αυτό... με τον John Wayne Parr.

Γενικά δεν θέλω να γράψω περισσότερα, οι αναρτήσεις μας θα μιλούν από μόνες τους. Και μην ψάχνετε αλλού. Σαν εμάς δεν υπάρχει τίποτα άλλο στην Ελλάδα σήμερα. Η νέα μέρα στο ONLY_FIGHTERS θα έχει ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!

Είμαστε εδώ για να γίνουμε... ΘΕΜΑ!

Eίναι το ολοκαίνουριο βίντεοκλίπ του γκρουπ ''Mέλισσες'' στο τραγούδι ''Σαν Σκιά''.