onlyfighters

September 23, 2011

MMA : Μάχες ΜΜΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ απ΄την Ρωσία με αγάπη (ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ)


Ξεχάστε την πάλη στην άμμο. Τώρα έρχεται το ΜΜΑ στην άμμο ή καλύτερα στο χώμα.

Δελεαστικό το θέαμα. Μου αρέσει αυτή η ''πρόταση'' που έρχεται από την Ρωσία. Και να ρίξω και μια ιδέα. Γιατί να μην διοργανώνουμε και εδώ στην Ελλάδα ''ΜΜΑ οn BEACH''; Δεν είμαι διοργανωτής. Αν ήμουνα θα το 'κανα. Βάλτε τα μυαλουδάκια σας να δουλεύουν εσείς που διοργανώνετε αγώνες. Εκμεταλλεύτειτε τις δυνατότητες που μας δίνει η Ελλάδα μας για νέου τύπου διοργανώσεις και σταματήστε να αντιγράφετε διοργανώσεις του εξωτερικού συνήθως πολύ άσχημα και κακά.

Αλλά εντάξει λίγες είναι οι διοργανώσεις στην Ελλάδα. Αν αρχίσουμε να τις θάβουμε και αυτές στο τέλος δεν θα μείνει τίποτα. Τολμήστε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Άλλωστε τώρα σε περιόδους κρίσης ήρθε η ώρα να γίνουμε πιο δημιουργικοί, όλοι μας.

Στην παρακάτω μάχη από τον τουρνουά mma στην άμμο, ο μαχητής με το μουστάκι είναι 42 ετών ενώ ο αντίπαλός του 18. Ο βετεράνος εμφανώς έχει παλαιστικές καταβολές, ενώ ο μικρός γουστάρει το ξύλο από την όρθια θέση. Ποιός στυλ και ποιά ηλικία θα κερδίσει; Δείτε.




Στο παρακάτω βίντεο δείτε άλλους τρεις αγώνες από το ίδιο τουρνουά και στο τέλος μια συνολική παρουσίαση και των μαχητών.




Aκόμα ένας αγώνας από την διοργάνωση. Μην περιμένετε τώρα να ξέρω τα ρωσικά ονόματα των μαχητών.




ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΚΟΥΓΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ : http://onlyfighters.blogspot.com/2011/09/blog-post_22.html