onlyfighters

September 24, 2011

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΑΛΗ : Δείτε την εκπομπή ''Μαχητικά Αθλήματα'' με θέμα την παραδοσιακή πάλη


Να ευχαριστήσω τον Γιώργο Θωμόπουλο, τον αξιόλογο παρουσιαστή της εκπομπής, για το δελτίο τύπου που μου έστειλε σχετικά με τα ''Μαχητικά Αθλήματα'' και τo οποίo σας παραθέτω :



Κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ και κάθε Τετάρτη στις 1 το μεσημέρι σε επανάληψη προβάλλεται η εκπομπή ΄΄ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ΄΄ με παρουσιαστή το Γιώργο Θωμόπουλο από το ΄΄ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ΄΄Θεσσαλονίκης.
Το κανάλι καλύπτει τη Κεντρική Μακεδονία, τους νομούς Κιλκίς-Θεσσαλονίκης-Πιερίας-Πέλλας-Ημαθίας-Χαλκιδικής (ως τα Μουδανιά).
Επίσης η εκπομπή προβάλλεται και στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο www.egnatia.tv-αθλητισμός-μαχητικά αθλήματα-αρχειο και στο youtube.com-μαχητικά αθλήματα.
Η εκπομπή αυτή παρουσιάζει-προβάλλει και αναλύει μέχρι ένα βαθμό τα μαχητικά αθλήματα και τις πολεμικές τέχνες,παρουσιάζοντας κάθε φορά προπονητές-αθλητές-πρωταθλητές κ.α. των διαφόρων αυτών μαχητικών τεχνών και έτσι οι μαχητικές τέχνες,πάλη,παγκράτιο,πυγμαχία,τζούντο,karate,ju-jitsu,kick-boxing,muai-thai,wushu-kung fu,tae kwon do,hapkido,ninjutsu,capoeira,MMA,grappling,brasilian ju-jitsu κ.α. βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.
Αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο Μπράβο στο τηλεοπτικό σταθμό Θεσσαλονίκης΄΄ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ΄΄ που στηρίζει και προβάλλει τις μαχητικές τέχνες.



Η συγκεκριμένη εκπομπή που θα δείτε σήμερα μέσα από το ONLY_FIGHTERS έχει να κάνει με την παραδοσιακή πάλη, ιδιαίτερα δημοφιλής στην Βόρεια Ελλάδα. Kαλεσμένος στο στούντιο είναι ο Χρήστος Πλιόσκας .

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ



ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ



ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ




ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΚΟΥΓΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:
http://onlyfighters.blogspot.com/2011/09/blog-post_22.html