onlyfighters

September 05, 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αναβάλλεται (!) ο αγώνας του John Wayne Parr με τον Γιάννη Σοφοκλέους!

Δείτε το δεξί τουμπανιασμένο χέρι του John Wayne Parr

Πρώτο το ONLY_FIGHTERS - ίσως από κάθε άλλο site ή μπλογκ διεθνώς - σας μεταφέρει την παρακάτω είδηση!

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ JOHN WAYNE PARR ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!!!

Πριν από ακριβώς 20 λεπτά o John Wayne Parr, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τραυματισμό στο δεξί του χέρι έγραψε στον τοίχο της σελίδας του στο Facebook το ακόλουθο μήνυμα:


''No fighting in Melbourne now, Joe Nader had problems with venue and new date is too close to end of year Evo. So devoed, only 2 fights this year, hand is stuffed and no fight till Dec.''

Διαβάζοντάς το συμπεραίνει κανείς πως ο διάσημος Αυστραλός βετεράνος του Kickbox και του Muay Thai ΔΕΝ θα αγωνιστεί ούτε με τον Έλληνα αθλητή Γιάννη Σοφοκλέους.
Kαι λέω ούτε, γιατί ήδη ο προγραμματισμένος για τις 3 Σεπτεμβρίου αγώνας του με τον Frank Giorgi δεν έγινε επίσης εξαιτίας αυτού του τραυματισμού του.

Πραγματικά πολύ λυπηρή αυτή η είδηση. Χιλιάδες ήταν οι Έλληνες τόσο εντός των τοιχών, όσο και στην Αυστραλία που επιθυμούσαν όσο τίποτα άλλο να δουν αυτόν τον αγώνα. Όλοι θέλαμε να δούμε τον Έλληνα Γιάννη Σοφοκλέους να παίρνει εκδίκηση για τις δύο συνεχόμενες ήττες με τις οποίες φιλοδόρησε τον Μιχάλη Ζαμπίδη. Αυτό δυστυχώς δεν θα γίνει στις 22 οκτωβρίου. Ας ελπίσουμε όμως ότι θα οριστεί μια άλλη ημερομηνία για αυτή την μάχη που τόσο πολύ περιμένουμε!

TO ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΟΝLY_FIGHTERS!
NOYMEΡΟ 1 ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!