onlyfighters

September 29, 2011

KICKBOXING / MMA : Τα ζευγάρια του ''THE BATTLE'' με κορυφαίους Έλληνες μαχητές


ΤΟ “THE BATTLE” αποκαλύπτεται ...

«Έκλεισε» το matchmaking των 9 αγώνων του main event & των 4 αγώνων των pregames του πρώτου PREMIUM show μαχητικών αθλημάτων που θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο ΝΙΚΗΣ.

Το main event θα περιλαμβάνει 7 αγώνες kickboxing με όρους Κ1 & 2 αγώνες ΜΜΑ σε ρινγκ.


KICKBOXING:
Αντώνης Τζώρος, Στάθης Μπενοφ, Μελέτης Κακουμπάβας, Αλέξανδρος Χατηζχρόνογλου, Φλοριάν Μάρκου, Βασίλης Καραγιαννίδης, Κώστας Ασωνίτης, Σταύρος Εξακουστίδης, Κώστας Αγγελής, Χάρης Αρουτίδης θα είναι οι Έλληνες αθλητές που θα μπουν στο ρινγκ του “THE BATTLE” να παίξουν 3 γύρους των τριών λεπτών με όρους Κ1 (χωρίς «κλιντς» –ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ επαφή & ΜΟΝΟ ένα γόνατο, πιάσιμο ποδιού,backfeast ).

Από την Ολλανδία θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα δύο heavyweight επαγγελματίες kickboxres! Ένας έμπειρος που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο δίνοντας πόνο και κερδίζοντας χρήματα και ένα νέο τελέντο που παίζει ήδη στο It’s Showtime.

Ο respect τουρκικής καταγωγής Αli TORNADO Cenik και ο “rouky” Κirk Kruba.

O μαθητής του Γιώργου Μάλλιου, Ismael El Bruzini , μαροκινής καταγωγής και κάτοχος της ζώνης WKA τον περασμένο Ιούνιο συμπληρώνει των κάρτα – φωτιά του PREMIUM FIGHT-SHOW.

Matchmaking :

-81kg (ΜΑΧΗ 1)
(κοκκινη γωνια) Ismael El Bruzini VS (μπλε γωνία) Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου

-81kg (MAXH 2)
(κόκκινη γωνία) Χάρης Αρουτίδης VS (μπλε γωνία) Βασίλης Καραγιαννίδης

Ο νικητής της ΜΑΧΗΣ 1 θα αντιμετωπίσει τον νικητή της MAXHΣ 2 στο “THE BATTLEvol.2

-72kg
(κοκκινη γωνία) Φλοριάν Μάρκου VS (μπλε γωνία) Mελέτης Κακουμπάβας

-72kg
(κόκκινη γωνία) Κώστας Ασωνίτης VS (μπλε γωνία) Στάθης Μπένοφ
-69kg
(κόκκινη γωνία) Nίκος Γκίκας VS (μπλε γωνία) Σταύρος Εξακουστίδης

HEAVYWEIGHT
(κόκκινη γωνία) Ali VS (μπλε γωνία) Αντώνης Τζώρος

ΗΕAVYWEIGHTWKF TITLE
(κόκκινη γωνία) Kirk Krouba VS (μπλε γωνία) Kώστας Αγγελής


MMA :
Νίκος Σοκόλης, Zuraby Zarnage & Μανώλης Δημητρίου θα οι Έλληνες αθλητές που επέλεξε ο matchmaker του “ΤΗΕ ΒΑΤΤLE” για να παίξουν ΜΜΑ 3 γύρους των 5 λεπτών .

Ο Νίκος Σοκόλης ήταν η πρώτη επιλογή από τους υπεύθυνους του THE BATTLE για το κομμάτι του ΜΜΑ και είναι ο μόνος αθλητής που δεν γνωρίζει ακόμα τον αντίπαλο του. Ο αντίπαλος του NITRO έχει αποφασιστεί να είναι ο πλέον κορυφαίος από όσους έχουν έρθει στην Αθήνα να τον αντιμετωπίσουν και μετά από ανταλλαγή πολλών emails των Ελλήνων του THE BATTLE με Αγγλία, Ολλανδία και Βέλγιο η τελική επιλογή θα γίνει έως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.
Ο αντίπαλος του Σοκόλη θα είναι εκπρόσωπος μεγάλης και φημησμένης σχολής με αυτές του Mikes Gym (Manhoeff - Badr Harry)και του Golden Glory (ex Alister Overeem – Robin Roosmalen) να έχουν προβάδισμα έναντι δύο αγγλικών σχολών του Βόρειου Λονδίνου.
To μόνο σίγουρο είναι ότι ο Έλληνας πρωταθλητής θα γνωρίζει τον αντίπαλο του τουλάχιστον ένα μήνα πριν τον αγώνα έτσι ώστε να χαράξει την στρατηγική του μαζί με την GFC TEAM.

Ο δεύτερος αγώνας ΜΜΑ κλείστηκε στα -85 kg και αναμένεται να είναι μια μάχη δύναμης, τεχνικής μα πάνω απ όλα ψυχής.
Ο Zuraby Zarnage του MMA GYM με τις δύο εκπληκτικές εμφανίσεις του στο GFC (νικητής με πολύ γρηγορο punch KO στο 1ο & με υποταγή στο 2ο) δείχνει ο πιο φορμαρισμένος promma fighter αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Έχοντας βάλει στόχο να διεκδικήσει τη ζώνη ΕFL στην κατηγορία 79-84kg έχει βάλει σωστά 4-5 κιλά και πλέον στην προπόνηση έχει την πολυτέλεια να αντιμετωπίζει τον EFL heavyweight champion Ηρακλή Τσαμουρλίδη, τον πρωταθλητή Ελλάδος FILA GRAPPLING Βαγγέλη Δέτση και φυσικά των Γιώργο Κατσινόπουλο που σήμερα πέταξε για το παγκόσμιο πρωτάθλημα FILA GRAPPLING και στην προετοιμασία «ρόλαρε» παμπολλες φορές με τον «κοντό» Ζuraby.
Αντίπαλος του δεν ήταν εύκολο να βρεθεί στην ελληνική αγορά και τρία ήταν τα υποψήφια ονόματα. Τελικά επιλέχθηκε ως αντίπαλος του ένας αθλητής που έχει δείξει ότι έχει ψυχή, είναι σκληρό καρύδι και μεταμορφώνεται όταν πατάει το πόδι του στο κλουβί.
Ο φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Μανώλης Δημητρίου της σχολής ΤUF είναι πολυ ψηλός για τον Zurabi και αυτή η μάχη του Δαυιδ με τον Γολιάθ σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά στους funs του αθλήματος. H διαφορά που τους χωρίζει είναι περίπου 20 εκατοστά! Ο Δημητρίου πέρασε σαν σίφουνας από το GFC 1 με μια εκπληκτική «γκιλοτίνα» και στο grandprix του EFL της Κρήτης έχασε παλικαρίσια από τον ίσως κορυφαίο αυτή τη στιγμή promaa fighter της χώρας Aνδρέα Miχαηλίδη. Η σχολή TUF έχει αποδείξει ότι διαθέτει σκληρούς μαχητές που εαν δεν κερδίσουν, σίγουρα δε θα χάσουν εύκολα, αν και η λέξη «ήττα» δεν αρμόζει με το προφιλ της σχολής. Περίπατο αλα GFC 1 δεν πρόκειται πάντως να κάνει ούτε ο ένας , ούτε ο άλλος αθλητής.
Ο Ηρακλής Τσαμουρλίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χέρι και δεν μπορεί να αγωνιστεί αυτή την περίοδο και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης έχει προτεραιότητα αγώνες bjj και το EFL 3 του Δεκεμβρίου και γι αυτό το λόγο αυτοί οι δύο αθλητές, εάν και απασχόλησαν τον matchmaker του THE BATTLE, δεν θα αγωνιστούν στο 1o PREMIUM FIGHT-SHOW της χώρας.

ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΎΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΤΩΝ PREGAMES.


THE BAΤΤLE – 5 NOEMBRIOY 2011 – ΓΗΠΕΔΟ ΝΙΚΗΣ (Αγ.Βαρβαρα Αττικής)

Πηγή : ringstories.gr