onlyfighters

May 04, 2012

Και αγώνας ΜΜΑ στο GLORY! Όλες οι αλλαγές στη διοργάνωση!


Μία μέρα πριν από το Κ-1 κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου, το GLORY στις 26 του μηνός βάζει μπρος τις δικές του μηχανές με την κάρτα αγώνων για το FINAL 16 στα 70 κιλά. Όλες τις πληροφορίες για τα ζευγάρια του FINAL 16 τις βρίσκετε κάνοντας κλικ εδώ. Σε αυτή ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των Giorgio Petrosyan, Robin Van Roosmalen, Fabio Pinca, Yoshihiro Sato, Dzhabar Askerov και Albert Kraus.

Εκτός από την κάρτα αγώνων του τουρνουά FINAL 16 θα υπάρχουν και Superfights. Για τον τίτλο του GLORY στα βαρέα κιλά αναμένεται ματσάρα ανάμεσα στους Semmy Schilt και Errol Zimmerman.

Πάμε όμως στις νέες πληροφορίες. Στη διοργάνωση θα συμμετέχει και ο Gokhan Saki, τον οποίο τελευταία φορά τον είδαμε στο καναβάτσο του ‘It’s Showtime’ από τον Badr Hari. Ο αντίπαλός του δεν είναι ακόμα γνωστός.


Eπίσης στο GLORY θα υπάρχει και αγώνας ΜΜΑ! Εκεί θα δούμε τον πρώην αθλητή του UFC και Strikeforce Sergei Kharitonov να αντιμετωπίζει τον Tony Lopez. Για τον αγώνα έγραψε και το mmalegacy.gr και μπορείτε να δείτε την ανάρτηση κάνοντας κλικ εδώ. 

Τέλος στα Superfights προστίθεται και ο αγώνας ανάμεσα στους Νieky Holzken και Alex Tobiasson που για πολλούς είναι ο αγαπημένος τους αγώνας.