onlyfighters

March 22, 2012

KICKBOXING: Ο Peter Aerts είπε όχι στο Κ-1, αλλά συνεχίζει την καριέρα του! Όλες οι πληροφορίες.


Είναι γλυκό το ρινγκ! Το έχω ξαναγράψει.

Πριν λίγες μέρες είχαμε τον Mirko Cro Cop που έκανε μια δήθεν τελευταία αναμέτρηση με τον Ray Sefo, που τελικά λάθος κατάλαβε όλος ο κόσμος ότι θα ήταν η τελευταία, παρόλο που ο τίτλος του event ήταν ''Cro Cop Final Fight''!

Τώρα έχουμε μια άλλη περίπτωση, αυτή του Peter Aerts. Aπό τη μια ανακοινώνει ότι ο αγώνας του με τον Tyrone Spong θα είναι ο τελευταίος του στο ''It's Showtime'' στις 30 Ιουνίου στο Βέλγιο και από την άλλη πάει και υπογράφει συμβόλαιο με το ευρωπαϊκό promotion ''Glory Sports International'' και μάλιστα για αρκετούς αγώνες! Το ενδιαφέρον είναι ότι και το K-1 Global φαίνεται να του έκανε κρούση να τον έχει στο ρόστερ του, όμως εκείνος τους απέρριψε.

(Διαβάστε για την επιστροφή του Κ-1 εδώ και εδώ.)

Ως λόγος της απόρριψης πιθανολογείται τα λιγοστά χρήματα που του προσέφερε το Κ-1 για να τον αποκτήσει, καθώς επίσης και η δυσπιστία του Aerts απέναντι στο promotion καθώς ανήκει στην ομάδα εκείνων των αθλητών που το Κ-1 καθυστέρησε να του δώσει χρήματα ή και του χρωστάει ακόμα.

Mπορεί ο Aerts να είναι ένας βετεράνος και γερόλυκος των ρινγκ με φθίνουσες αγωνιστικές ικανότητες, ωστόσο σίγουρα αποτελεί απώλεια για το Κ-1 να μην τον έχει στις τάξεις του, καθώς o Aerts είναι πασίγνωστος στην Ιαπωνία και το K-1 έχει τις ρίζες του εκεί. Και μόνο για την αίγλη του κύρους που προσφέρει το brand name Peter Aerts, σίγουρα θα ήθελαν πολύ να τον έχουν.

Σίγουρα πάντως όλοι οι φανς του Peter Aerts να περιμένουν ακόμα αρκετούς αγώνες από αυτόν τον θρύλο του Kick Boxing!