onlyfighters

March 31, 2012

O πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης καλεσμένος στην Τατιάνα Στεφανίδου στο ''Mίλα'' του STAR!


Σε μια εκ βαθέων συζήτηση για την πυγμαχία, για το διάστημα στην φυλακή και για όλα τα σχόλια που έχει δηχθεί επικριτικά και κολακευτικά θα μιλήσει την Τρίτη στην εκπομπή του star “Μίλα” και στην Τατιάνα Στεφανίδου ο πατρινός αθλητής πυγμαχίας Τάσος Μπερδέσης!

Πρόκειται για μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ για τον Πατρινό πρωταθλητή που διαπρέπει στην πυγμαχία. Ο Τάσος Μπερδέσης όλα αυτά τα χρόνια έχει εργαστεί σκληρά και έχει αποκτήσει αρκετούς τίτλους ενώ πρόσαπτα θριάμβευσε στους αγώνες kick boxing και myai thai, Νo limits 17 που έγιναν πριν από λίγο καιρό στην Πάτρα.

Θεωρήθηκε ένας από τους πρωτοκλασάτους πυγμάχους μας που θα μπορούσαν να κάνουν διεθνή καριέρα, ωστόσο κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Μάλιστα, εξαιτίας των προβλημάτων που είχε, δεν κατάφερε να συμμετάσχει και στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας στους Ολυμπιακούς του Πεκίνο.

Ο Τάσος Μπερδέσης έχοντας ξεμπερδέψει από τις δικαστικές διαμάχες, απόλυτα προσηλωμένος στο στόχο του προπονείται σκληρά για να συμμετάσχει στο No limits 18 στην Θεσσαλονίκη. Σε άριστη κατάσταση θα βρεθει αντιμέτωπος με τον Γερμανό Πρωταθλητή σε έναν αγώνα υπερθέαμα και διαφήμιση για το άθλημα της πυγμαχίας !

Πηγή: patrasevents.gr

Πρώτα στο ONLYFIGHTERS είχαμε κάνει μια συνολική παρουσίαση των γεγονότων που έζησε ο δημοφιλής πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης και μπορείτε να την διαβάσετε εδώ...