onlyfighters

March 18, 2012

MUAY THAI: Ο Buakaw ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ και έχει καινoύριο όνομα!


Τον γύρο του κόσμου έκανε αυτή την εβδομάδα η είδηση της εξαφάνισης του Buakaw από προσώπου γης. Ο διάσημος μαχητής του Muay Thai πέρασε αδιαμφισβήτητα μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο τον τελευταίο καιρό.

Αιτία για την κατάσταση που δημιουργήθηκε ήταν το γυμναστήριο ''Por Pramuk Gym'' και οι άνθρωποι που ασκούσαν εξουσία πάνω στον Buakaw. Με την επιστροφή στα ''εγκόσμια'' να γίνεται σε συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες μέρες σε ταϋλανδέζικο τηλεοπτικό δίκτυο, ο Buakaw μίλησε για τις άθλιες συνθήκες αντιμετώπισης που είχε απ' τους ανθρώπους του γυμναστηρίου και την οικονομική αφαίμαξη στην οποία τον επέβαλαν με το να του δίνουν ελάχιστα χρήματα σε σχέση με αυτά που έφερνε απ'τους αγώνες του.

Όντας κουρασμένος και στρεσαρισμένος με την όλη κατάσταση, αποφάσισε να αυτοεξοριστεί απομονωμένος σε ένα δωμάτιο για να σκεφτεί. Έτσι πήρε την απόφαση μια και καλή να εγκαταλείψει το παλιό του camp.


Και τώρα πια ο μεγάλος αυτός μαχητής φαίνεται με την υποστήριξη του σπόνσορά του, του Yokkao Boxing, να είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. Με τη βοήθειά τους, ένα νέο γυμναστήριο δημιουργείται για να φιλοξενήσει προς το παρών τις προπονήσεις του Buakaw. Οι άνθρωποι στο Yokkao αναφέρονται σε αυτόν τον χόρο ως έναν προσωρινό χόρο.

Επίσης ξεχάστε το ''Por Pramuk'' ως συνέχεια του ονόματος του Buakaw. Προφανώς εγκαταλείποντας το γυμναστήριο, εγκαταλείπει και το όνομα. Ο σπόνσορας Yokkao αναφέρεται στον Ταϋλανδό ως Buakaw Banchamek, όπου Banchamek είναι και το πραγματικό του όνομα.

Καινούρια αρχή λοιπόν για έναν από τους σκληρότερους μαχητές σε αυτόν τον πλανήτη. Ανυπομονούμε να τον δούμε ξανά σε αγώνες να προσφέρει το μοναδικό του θέαμα!