onlyfighters

March 07, 2012

ΜΜΑ: Αδερφές και παλικάρια γίνανε...

Στη φωτογραφία η πέτρα του σκανδάλου, Dakota Cochrane

Αδερφές και παλικάρια έχουν γίνει μαλλιά κουβάρια στη νέα σεζόν του 'The Ultimate Fighter'' που έχει φτάσει αισίως στο νούμερο 15. Πέτρα του σκανδάλου είναι ο Dakota Cochrane που έχει επιλεγεί να συμμετάσχει σε αυτό τον κύκλο της εκπομπής. Στη δημοσιότητα βγήκαν στοιχεία -φωτογραφίες και βίντεο- που τον παρουσιάζουν να παίρνει μέρος σε gay porno ταινία.

Ο ίδιος έσπευσε να δηλώσει ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος και συμμετείχε στην ερωτική ταινία για άνδρες ομοφυλόφιλους μόνο για τα λεφτά, καθώς εκείνη την εποχή ήταν άφραγκος.

Τελικά ο μεγαλόψυχος Dana White δεν ''απέλασε'' από την εκπομπή τον Dakota, καθώς όπως δήλωσε ήταν μαζί με την παραγωγό εταιρεία της εκπομπής ειλικρινής για ότι είχε κάνει από την πρώτη στιγμή.

Οι ακριβής δηλώσεις του Dana White:

''Ήταν 100% ειλικρινής. Όταν έρχεσε στον ''The Ultimate Fighter'' σου γίνεται τεστ για χρήση αναβολικών, πολλά τεστ για όσα έχεις κάνει στη ζωή σου ως τώρα, τσεκ απς... κάνουμε τα πάντα σε αυτά τα παιδιά. Ιατρικές εξετάσεις κτλ., κτλ. Ο συγκεκριμένος ήταν 100% ντόμπρος και ειλικρινής. Έχουν έρθει αθλητές στην εκπομπή που δεν ήταν τόσο ντόμπροι, τα μάθαμε στη συνέχεια και αυτοί δεν βγήκαν ποτέ στον αέρα της εκπομπής. Γνωρίζαμε τί είχε κάνει, καθώς και το δίκτυο FX. Eίμαι εντάξει με αυτό.''

Όλα okey λοιπόν για τον Dakota που έχοντας τραβήξει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, είναι ο πιο ενδιαφέρον μαχητής ως τώρα αυτής της σεζόν.

Δείτε τη συνέντευξη του Dana: