onlyfighters

August 08, 2011

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΓΙΑΛΗΣ έκλεισε τον αγώνα ''ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ vs PARR'' και στέλνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ στο ONLY_FIGHTERS!


O κ. Γιώργος Περγιάλης πριν λίγες μέρες κατάφερε και έκανε μια ακόμα μεγάλη επιτυχία που σημαίνει πολλά για των χώρο των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα. Έκλεισε τον αγώνα του John Wayne Parr με τον Έλληνα Πρωταθλητή Γιάννη Σοφοκλέους.

Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της WKF Ωκεανίας Γιώργος Περγιάλης

Διαβάστε την ανταπόκριση του κυρίου Γιώργου Περγιάλη στο ONLY_FIGHTERS:

'' Για τον παγκόσμιο τίτλο της WKF -καθώς και για την εθνική μας υπερηφάνει και το ελληνικό γόητρο μετά την ήττα του Ζαμπίδη στις 27 Μαΐου με νοκ άουτ- θα αγωνιστεί ο Έλληνας Πρωταθλητής Γιάννης Σοφοκλέους με αντίπαλο τον John Wayne Parr στις 22 Οκτωβρίου στην Μελβούρνη της Αυστραλίας. Ο 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής John Wayne Parr κυνηγάει τον ένατο παγκόσμιο τίτλο για να σπάσει το ρεκόρ του δικού μας Στέλιου Λονγκινίδη που ισοφαρίστηκε με την νίκη του Parr επί του Ζαμπίδη.


Ο Γιάννης Σοφοκλέους με τους τίτλους του

Ακόμα στο Semi Main Event θα έχουμε τον αγώνα του Βασίλη ''North'' Κακαρίκου απέναντι στον Νεοζηλανδό Jordan Tai που έχει αγωνιστεί από το 2004 ως το 2008 στα K-1 Max με αντιπάλους όπως Buakaw, Kytsenko, Daniel Dawson αλλά και με αστέρες όπως Askerov και Polak. H μάχη θα είναι για τον τίτλο της WKF Ωκεανίας.


Την ελληνική ομάδα θα συνοδεύσει ο πραγματικός θρύλος Πάρης ''The Golden Greek'' Βασιλικός. Για πρώτη φορά στην μακρινή Αυστραλία η ελληνική ομάδα θα είναι ενωμένη. Συσπειρωμένες όλες οι δυνάμεις -Σοφοκλέους, Κακαρίκος, Βασιλικός και Περγιάλης- θα δώσουν την μάχη για την Εθνική Υπερηφάνεια, όπως είναι και η ονομασία του event -''National Pride''-.



O Γιάννης ''Τhe Psycho'' Σοφοκλέους κουβαλάει στους ώμους του το όραμα των ομογενών μας στην μακρινή Αυστραλία να αποκαθηλώσει τον Parr από τον θρόνο του νικητή στις μάχες του με Έλληνες, τονώνοντας το πεσμένο τους ηθικό, καθώς ο John Wayne Parr έχει κερδίσει και στους δύο τελευταίους αγώνες που έδωσε με τον Μιχάλη Ζαμπίδη στις 8 Μαΐου 2009 και στις 27 Μαΐου 2011.
Με 64 αγώνες, 59 νίκες και μόλις 5 ήττες το Ελληνόπουλο από την Καβάλα θα δώσει τα πάντα για την νίκη, αποφασισμένος να φρενάρει το σερί του Parr. Το σίγουρο είναι πως δείχνει αποφασισμένος να τα καταφέρει!

Στη φωτογραφία ο Γιάννης Σοφοκλέους

Nα θυμήσουμε ότι ο Γιάννης Σοφοκλέους έχει αγωνιστεί άλλη μια φορά στο Σύδνεϊ της Αυστραλίας τον Αύγουστο του 2005 με αντίπαλο τον Chris Johnson, σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα τον οποίο και κέρδισε στα σημεία.


Από την άλλη πλευρά ο John Wayne Parr έδωσε στις 30 Ιουλίου στην Καμπέρα της Αυστραλίας αγώνα με τον Ιρανό Moustafa Abdellahi, τον οποίο και κέρδισε με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο. Ενώ έχει κλείσει έναν ακόμα αγώνα για τις 3 Σεπτεμβρίου και μετά ... ο Σοφοκλέους! ''

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ κ. ΠΕΡΓΙΑΛΗ

O Γιώργος Περγιάλης ήδη ετοιμάζει ένθερμη υποστήριξη και προβολή στον Έλληνα αθλητή τόσο από την εφημερίδα ''Νέος Κόσμος, όσο και από ραδιόφωνο και το ελληνικό κανάλι της ομογένειας στην Αυστραλία.


Ο Γιάννης Σοφοκλέους

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί η πολύτιμη συνεισφορά του κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΓΙΑΛΗ στην τόσο μεγάλη προώθηση των Ελλήνων αθλητών σε τέτοιους μεγάλους αγώνες στο εξωτερικό!
Tο έχω πει και στον ίδιο τον Γιώργο, θα το γράψω και στο μπλογκ -γιατί εδώ εκφραζόμαστε τελείως ελεύθερα-, ότι αυτό πιστεύω είναι το παράδειγμα που θα πρέπει οι Έλληνες παράγοντες να ακολουθούν. Καλές οι θέσεις, καλά τα αξιώματα, αλλά αυτό που μένει στο τέλος είναι η
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ στους Έλληνες αθλητές-μαχητές. Όλα τα τριγύρω δεν έχουν καμμία απόλυτως σημασία. Το αποτέλεσμα και η προσπάθεια είναι που μετράνε και είμαστε τυχεροί που έχουμε τον κύριο Γιώργο Περγιάλη σε αυτές τις τόσο κρίσιμες θέσεις στο εξωτερικό.

Στη φωτογραφία ο John Wayne Parr με τον Γιώργο Περγιάλη

Ο κ. Γιώργος Περγιάλης θα βρίσκεται για έναν ακόμα τίτλο της WKF στις 7 Οκτωβρίου στη Νέα Γουϊνέα, όπου και θα παρευρεθεί πλέον όχι ως πρόεδρος της WKF Αυστραλίας, αλλά ως πρόεδρος της WKF Ωκεανίας!