onlyfighters

February 05, 2012

MMA (UFC 143): Δείτε ''Fabricio Werdum vs Roy Nelson'' και την ανάλυση του αγώνα. (4/2/1012)


O Fabricio Werdum επέστρεψε στο UFC και το έκανε σαφές αυτό εχθές. Απόδειξη τα πολύ σκληρά strikings με τα οποία τιμωρούσε επί δεκαπέντε λεπτά εχθές τον αντίπαλό του Roy Nelson.

Στον πρώτο γύρο ο Werdum ''δούλεψε'' τον αντίπαλό του πρώτα από την όρθια θέση, προτού τον ρίξει στο έδαφος. Ο Nelson προσπάθησε να επαναφέρει την μάχη στην όρθια θέση, αλλά εκεί οι ''γεμάτες πόνο'' γονατιές του Werdum την ώρα του clinch πάνω στο Νelson του μάτωσαν τη μύτη. Ο Nelson κατορθώνει χτύπημα που ρίχνει τον Werdum με την πλάτη, αλλά εκεί όταν τον ακολουθεί στο έδαφος, ο Werdum καταφέρνει να τον κλειδώσει καλά με ένα armbar.

Στον δεύτερο γύρο ο Werdum συνέχισε με strikes στο πόδι του Nelson. O Nelson στο μεγαλύτερο μέρος του γύρου πήρε το κέντρο του οχταγώνου, όμως ο Werdum πέρασε περισσότερα χτυπήματα παίρνοντας έτσι και αυτόν τον γύρο. Προς στιγμήν ο Nelson καταφέρε βέβαια να πάρει την πλάτη του Werdum , αλλά αυτό δεν αποδείχτηκε αρκετό.

Στον τρίτο γύρο ο Werdum συνέχισε με τα strikes με το σημαντικότερο από αυτό να είναι ένα fron kick που προσγειώθηκε στο σαγόνι του Nelson κάνοντάς τον να φέρει στροφές!

Συνολικά και οι τρεις γύροι ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Fabricio Werdum να δείξει πόσο έχει βελτιώσει το striking του.

''Ξέρω ότι ο Roy Nelson είναι ένας... σκληρός άντρας, αλλά προπονούμαι κάθε μέρα στο muay thai'' είπε στον σχολιαστή του οχταγώνου Joe Rogan o Werdum.
Mε αυτή τη νίκη ο Werdum βελτίωσε το ρεκόρ του σε 15-5-1.

Δείτε τον αγώνα κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.allthebestfights.com/werdum-vs-nelson-full-fight-video-ufc-143/