onlyfighters

July 24, 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ : Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ GRAND OPENING ''THAILAND VS CHALLENGER'' ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΡΓΙΑΛΗ.

Ο Έλληνας εκπρόσωπος της Elite Boxing, κ. Γιώργος Περγιάλης

Δεν θέλω να κάνω μεγάλο πρόλογο, γιατί το κείμενο του κυρίου ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΓΙΑΛΗ που έχει σταλεί για πρώτη ανάγνωση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το ΟΝLY_FIGHTERS, είναι αυτό που έχει μέσα του όλη τη δράση!

Διαβάστε γραμμή προς γραμμή όλα όσα συνέβησαν στο GRAND OPENING, στην μεγάλη έναρξη του ''THAILAND vs CHALLENGER'' μέσα από το στάδιο, μέσα στην καρδιά των αγώνων! Με την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ φυσικά να είναι τα επίσημα αποτελέσματα των αγώνων, τα οποία η ίδια η ELITE BOXING θα τα ανακοινώσει σε δύο ώρες από τώρα, ενώ εσείς τα έχετε μπροστά στα μάτια σας αυτή τη στιγμή.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΓΙΑΛΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΩΡΑ ΤΑΫΛΑΝΔΗΣ

O κ. Γιώργος Περγιάλης είναι εκπρόσωπος του μεγαλύτερου Muay Thai promotion παγκοσμίως, του ΕLITE BOXING και πρόεδρος της WKF Ωκεανίας!

Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Του Γιώργου Περγιάλη
  • «Κυρίες και κύριοι, σας καλωσορίζουμε στην σειρά αγώνων ''Thailand VS Challenger'' της κορυφαίας ELITE BOXING». Με αυτά τα λόγια οι οικοδεσπότες και η παρουσιάστρια Sonia Couling σήμαναν την έναρξη του Grand Opening. Όλα τα βλέμματα στράφηκαν απόψε εδώ στην επιβλητική Grand αίθουσα του River City της Bangkok. Σε μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα παρουσία VIP, διασημοτήτων, επισήμων και τηλεόρασης από όλο τον κόσμο, άνοιξε η αυλαία του ''Thailand VS Challenger'' για το 2011. Πέντε διεθνείς αναμετρήσεις και ένας SUPER αγώνας Thai εναντίον Thai για την ζώνη S – 1, ήταν το μενού του Grand Opening. Μία ομάδα νέων παιδιών επέδειξαν τις ικανότητες τους σε σκιαμαχία Muay Thai, ενώ δύο ζευγάρια ολοκλήρωσαν τις επιδείξεις με εντυπωσιακές μάχες στο Mauy Boran. Την σφραγίδα της σημαντικότητας αυτής της σειράς αγώνων της ELITE BOXING έδωσαν η παρουσία του στρατηγού Pichit Kullavanijaya, επίτημος πρόεδρος του ''Thailand VS Challenge'' καθώς και της WMC (World Muaythai Council) και της IFMA (International Federation of Muaythai Amateur). Παρούσα όλη η οικογένεια Ratanasuban, με επικεφαλής τον πατέρα Songhai Ratanasuban, έναν σωστό θρύλο στον κόσμο του Muay Thai που αποτελεί τον μεγαλύτερο promoter της Ταϋλάνδης, ο γιος του Sirapop Ratanasuban -γνωστός ως Chai- με ντοκτορά στο Muay Thai, ο οποίος μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο Rajabhat Muban Chom Mung είναι το «αφεντικό» της εταιρείας αγώνων ''One Songchai Promotions'' στο εξωτερικό και τέλος η κόρη Pariyakorn Ratanasuban που είναι και η μόνη γυναίκα promoter στην Ταϋλάνδη. Ο αντιπρόεδρος της WMC, Γερμανός Stephan Fox που ζει στην Bangkok, οι ιδρυτές της ELITE BOXING Τόλις Μακρής & Seth Fishman, οι εκπρόσωποι Serdar Karaca (Γερμανία), Γιώργος Περγιάλης (Ελλάδα), Stanislav Bukhlov (Ρωσία), Alex Phang (Μαλαισία), ο Γάλλος οικοδεσπότης του Fight Club του Eurosport Samuel Pagal, ο παρουσιαστής όλων των επεισοδίων της ELITE BOXING Ταϋλανδός Nick C., ο πρωταθλητής του Muay Thai Paolo Palischa ήταν ανάμεσα στους άλλους επισήμους του event.


  • Πρώτη διεθνής αναμέτρηση ''THAILAND vs CHINA'' και στα 72 κιλά, ''ARMIN vs HONG GUANG''. O 24χρονος Κινέζος διεκδικητής προέρχεται από τον χώρο του Kick Boxing και αυτό φάνηκε από τον πρώτο κιόλας αγκώνα του Ταϋλανδού Armin, όταν και ο Guang λίγο έλειψε να εγκαταλείψει τον αγώνα από τον 1ο γύρο. Η συνέχεια βρήκε τον Κινέζο πρωταθλητή να ισορροπεί τον αγώνα αλλά να χάνει τελικά στα σημεία με εμφανή υπεροχή του Armin. Τέλος της πρώτης αναμέτρησης και Τhailand – Challenger = 1 – 0 !
  • Δεύτερη διεθνής αναμέτρηση ''THAILAND vs AUSTRALIA'' στα 69 κιλά και ''SAIYOK PUMPHANMUANG vs BRUCE MACFIE''. Ο 27χρονος πρωταθλητής του Lumpinee σταδίου (73,5 κιλά), του Rachadamnoen σταδίου (71,5 κιλά) και πρωταθλητής της WMC (70 κιλά), είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης απέναντι στον σκληροτράχηλο Αυστραλό από το Brisbane του Queensland που έχει αναμετρηθεί με τους καλύτερους όπως οι John Wayne Paar & Dzabhar Askerov. Ο Saiyok τελικά θα κάνει 199 τις νίκες του και θα διατηρήσει το αήττητο σερί του που καλά κρατεί εδώ και 4 χρόνια. Παρά το σχίσιμο στο μέτωπο και το αίμα να ρέει, ο Macfie θα σταθεί όρθιος και θα αποδεχτεί την ήττα του με ταϋλανδική υπόκλιση στα γόνατα, χάνοντας στα σημεία. Σκορ : Thailand – Challenger = 2 – 0 !
  • Τρίτη διεθνή αναμέτρηση ''THAILAND vs USA'' στα 80 κιλά και ''KAOKLAI KAENNORASING vs CYRUS WASHINGTON''. Όλοι όσοι παρακολουθούν Κ -1 και Kick Boxing θυμούνται εν έτη 2004 το νοκ άουτ του Kaoklai που έγραψε ιστορία στην Σεούλ με εναέριο λάκτισμα στο κεφάλι του κατά 40 κιλά βαρύτερου Mighty Mo. Αν και από τότε πέρασαν 7 χρόνια, ο 28χρονος αστέρας της Ταϋλάνδης και του Muay Thai Kaoklai, παραμένει αυτό που υπονοεί το παρατσούκλι του, ένας ''GIANT KILLER''! O πρωταθλητής του Rachadamnoen σταδίου, θα βρει απέναντι του τον φορμαρισμένο Washington που τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα δυνατό όνομα στην Ταϋλάνδη και στο Pucket όπου είναι το προπονητικό του camp. Ο τρίτος γύρος βρίσκει τον Αμερικανό μπροστά στα σημεία, αλλά ο Kaoklai που από την αρχή έδειξε την «συμπάθειά» του στους αγκώνες, θα σκίσει τον Washington στο μέτωπο. Παρά τις προσπάθειες του γιατρού να σταματήσει την ροή του αίματος, ο διαιτητής θα σταματήσει τον αγώνα και στο δελτίο των κριτών θα γραφεί νίκη του Kaoklai με ΤΚΟ στον 3ο γύρο. Thailand - Challenger = 3 – 0 και οι Ταϊλανδοί 3 στα 3 !
Στα αριστερα ο Γιώργος Περγιάλης και από τα δεξιά ο Χρήστος Παπαναγιώτου, υπεύθυνοι προώθησης της Elite Boxing Greece

  • Τέταρτη διεθνή αναμέτρηση και ''THAILAND vs FRANCE'' στα 70 κιλά και ''ANTUAN SIANGBOXING vs SAENCHAINOI PUMPHANMUANG''. Αν και ο Saenchainoi είναι πρωταθλητής του Rachadamnoen σταδίου, πρωταθλητής Muay Thai & Box της WMC αλλά και κάτοχος της S – 1 ζώνης του Songchai, ο Antuan δείχνει αποφασισμένος να «πουλήσει» ακριβά την τιμή των διεκδικητών. Έχοντας πάρει όλους τους γύρους θα χαρίσει τελικά την πρώτη νίκη στην ομάδα των Δυτικών πρωταθλητών του Muay Thai, έχοντας την υποστήριξη όλης της οικογένειάς του, δηλαδή του πατέρα του Serge που είναι παρών πάντα στην γωνία του, αλλά και της μητέρας του και του μικρού αδελφού του. Thailand - Challenger = 3 – 1 και οι Δυτικοί που βρίσκονται στην αίθουσα του River City πανηγυρίζουν !
  • Πέμπτη διεθνής αναμέτρηση ''THAILAND vs GERMANY'' και ''SUELOKKAO KOR KRAIVILAS vs VALDET GASHI'' στα 65 κιλά. Όλα έδειχναν ότι οι Challenger θα γιόρταζαν την δεύτερη νίκη τους και θα έφευγαν με ψηλά το κεφάλι, αλλά οι κριτές της WMC είχαν αντίθετη άποψη. Ο Γερμανός Gashi, που τα τελευταία χρόνια ζει στη Bangkok, έχοντας στην γωνία του τον πολύπειρο Ελβετό μαχητή του Contender - Zidov, θα τιμωρήσει – κυρίως με χέρια – τον Suelokkao που ως Ταϋλανδός πρωταθλητής, δεν θα πτοηθεί και θα ανταποδώσει με γόνατα και clinching. Προς έκπληξη πολλών, μεταξύ αυτών και της Γερμανίδας πρόξενου που ήταν παρούσα στους αγώνες, όσο και του γράφοντος.
Thailand vs Challenger = 4 – 1 (τελικό σκορ)


  • Τελευταίος αγώνας της βραδιάς ήταν ένα SUPER FIGHT και μια Ταϋλανδέζικη μονομαχία για τον τίτλο και την ζώνη S – 1 στα 70 κιλά του μεγαλύτερου Ταϋλανδού promoter Songchai. ''MANASAK SITNIWAT vs BERNUENG''. Οι θεατές δεν πρόλαβαν να δουν και πολλά, αφού ένα άπερκατ στον 2ο γύρο και ένα σερί χτυπημάτων του BERNUENG, θα «ξαπλώσει»ν στο καναβάτσο τον MANASAK SITNIWAT, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επιστρατευτεί γιατρός και γωνία για να τον συνεφέρουν.

Ο Sirapop Ratanasuban θα φορέσει την ζώνη στον νέο πρωταθλητή Bernueng και όλο το team της ELITE BOXING Τόλις Μακρής, Seth Fishman, Stephan Fox και ο γράφων θα βρεθούν στο ρίνγκ για τις τελευταίες αναμνηστικές φωτογραφίες. Αθλητές, προπονητές και παράγοντες του ''Thailand vs Challenger'' θα βρεθούν μετά το πέρας της διοργάνωσης, στο κρουαζιερόπλοιο''Grand Pearl'' και θα γιορτάσουν με μουσική και χορό την επιτυχία του Grand Opening του ''Thailand VS Challenger'', απολαμβάνοντας την Bangkok by night διασχίζοντας τον ποταμό Chao Phraya. Επόμενο ραντεβού στις 12 Αυγούστου και στο «Queen’s cup” προς τιμήν των γενεθλίων της βασίλισσας της Ταϋλάνδης.


ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΓΙΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΫΛΑΝΔΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ONLY_FIGHTERS!

Εξαιρετική η περιγραφή του κυρίου Περγιάλη, μας έβαλε στο κλίμα της φαντασμαγορικής διοργάνωσης. Σίγουρα όλοι περιμένουμε τώρα να δούμε και τηλεοπτικά τους αγώνες. Πάντως μια πολύ δυνατή πρώτη γεύση την πήραμε.

Δεν έχω λόγια για να ευχαριστήσω έναν από τους πιο έντιμους και ειλικρινής ανθρώπους που έχω γνωρίσει, τον κύριο Γιώργο Περγιάλη. Aπέραντη ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που δείχνει και δεσμεύομαι πως το ONLY_FIGHTERS θα είναι δίπλα σε κάθε βήμα του μεγαλύτερου promotion παγκοσμίως για το MUAY THAI, του ELITE BOXING!

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!