onlyfighters

July 25, 2011

EIΔΗΣΗ : Στο νοσοκομείο ο πυγμάχος Krzysztof Wlodarczyk από αντικαταθλιπτικά !


Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της WBO στην κατηγορία Cruiserweight, ο Πολωνός Krzysztof Wlodarcyk, μετά από υπερβολική δόση αντικαταθλιπτικών οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε τεχνιτό κόμμα προκειμένου να σωθεί η ζωή του.

Ο Wlodarcyk διακομίστηκε εκεί άμεσα από τους συμπαίκτες του πυγμάχους Thomas Hutkowksi και Pawel Kolodziej, η οποία τον βρήκαν σε άθλια κατάσταση. Ωστόσο ο Wlodarcyk όπως αναφέρει το site allboxing.ru έχει ξυπνήσει πλέον και μπορεί να αναπνέει χωρίς βοήθεια, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο να χάσει τη ζωή του.

Πολλοί υποθέτουν ότι πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας του πρωταθλητή πυγμαχίας και κάνουν λόγο για σοβαρά προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.
Ο μάνατζερ του Krzysztof, o Andrzej Wasilewski δήλωσε για τo περιστατικό : '' Η ζωή του Krzystov διέτρεχε κίνδυνο, αλλά ευτυχώς άφησε πλέον πίσω του αυτόν τον κίνδυνο. Είχε να πολεμήσει με ένα πλήθος προσωπικών προβλημάτων, τα οποία χειροτέρευαν από μέρα σε μέρα'' !


Συγκλονισμένοι από την είδηση εμφανίστηκαν τόσο ο ετεροθαλής αδερφός του, όσο και η γυναίκα του που τη στιγμή του περιστατικού διέμενε στην Ισπανία και η οποία επέστρεψε εκτάκτως στη Γερμανία για να συμπαρασταθεί στον άντρα της.


Δείτε ρεπορτάζ της Πολωνικής τηλεόρασης



O Krzysztof Wlodarczyk προπονείται



Δείτε εδώ έναν απ΄τους αγώνες του Krzysztof Wlodarczyk με αντίπαλο τον Steve Cunningham.



Πηγή : figosport.de