onlyfighters

August 19, 2011

MUAY THAI / KICKBOXING : Και ο Μελέτης Κακουμπάβας εξωτερικό... μέσω Περγιάλη!

Στη φωτογραφία ο Μελέτης Κακουμπάβας μαζί με τον κ. Γιώργο Περγιάλη
(Πηγή photo : www.studiokarteris.gr)


Μετά το επιτυχημένο πενταετές συμβόλαιο του Βασίλη Κακαρίκου - ο οποίος θεωρείται απ'τους Αυστραλούς ο νέος διάδοχος του Ζαμπίδη - και την μεγάλη επιτυχία να κλείσει στην Μελβούρνη της Αυστραλίας τον αγώνα για τον παγκόσμιο τίτλο της WKF ανάμεσα στον John Wayne Parr και τον Γιάννη Σοφοκλέους δίνοντας έτσι ελπίδες για ελληνική εξιλέωση -ύστερα από τις δύο ήττες του Μιχάλη Ζαμπίδη- απέναντι στον Parr, ο επιτυχημένος μάνατζερ και πρόεδρος της WKF Ωκεανίας κ. Γιώργος Περγιάλης, χτυπάει για τρίτη συνεχόμενη φορά!

Το έχουμε πει μέσα από το ONLY_FIGHTERS πόσο σημαντική είναι η προσφορά του κ. Περγιάλη στο εξωτερικό για τους Έλληνες αθλητές και το αποδεικνύει πάλι με το να εξάγει ακόμα έναν Έλληνα αθλητή, κλείνοντας αυτή την φορά αγώνα για τον Χαλκιδαίο ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΚΟΥΜΠΑΒΑ, ο οποίος από τον προηγούμενο Ιούνιο ανήκει στο ελληνικό δυναμικό του ELITE BOXING.

O εικονιζόμενος είναι ο Mελέτης Κακουμπάβας
Πηγή photo (www.studiokarteris.gr)


Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ONLY_FIGHTERS με τον κύριο Περγιάλη, πληροφορηθήκαμε τα εξής :

Ο Μελέτης ''Nightmare''Κακουμπάβας θα αγωνιστεί στις 7 Οκτωβρίου για τον παγκόσμιο τίτλο της WKF στην μακρινή Παπούα - Νέα Γουϊνέα, έχοντας αντίπαλο τον εγχώριο πρωταθλητή Laurie Hanku.

Στη φωτογραφία ο διοργανωτής Stanley Nandex (Headhunter)

Kαι αν το όνομα του αντιπάλου του σας θυμίζει κάτι, να σας φρεσκάρω τη μνήμη αναφερόμενος στο ότι ο Laurie είχε αγωνιστεί στο semi main event της 27ης Μαΐου με τον Έλληνα πρωταθλητή Βασίλη Κακαρίκο στην διοργάνωση της Μελβούρνης που είχε ως κύριο αγώνα φυσικά την μάχη του Μιχάλη Ζαμπίδη με τον John Wayne Parr.

Η φωτογραφία από τον αγώνα Κακαρίκου-Hanku

O κ. Γιώργος Περγιάλης όντας ο μάνατζερ του 22χρονου Μελέτη Κακουμπάβα (15-2-0), θα μεταβεί ως πρόεδρος της WKF Ωκεανίας στην Νέα Γουϊνέα μαζί με τον προπονητή του Κακουμπάβα τον Τάσο Τσάλα, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του Έλληνα πρωταθλητή της WAKO. Ήδη ο κ. Περγιάλης κανόνισε να παραμείνει το δίδυμο Τσάλας-Κακουμπάβας στη Μελβούρνη για 2-3 μέρες, ώστε να προπονηθεί στο FUSION GYM προκειμένου να εγκλιματιστεί στις νέες συνθήκες μετά το ταξίδι από την Ευρώπη στην Ωκεανία.

Σημειωτέον ο διοργανωτής αυτού του κορυφαίου event για την Νέα Γουϊνέα, ο Stanley Nandex -κορυφαίος αθλητής που έχει αγωνιστεί με τον δικό μας Μιχάλη Ζαμπίδη και είναι γνωστός και ως Headhunter- έχει κανονίσει στον πρόγραμμα της διοργάνωσης 5 Εθνικούς Τίτλους της WKF και έναν της WKF Ωκεανίας στα -81 κιλά, με το main event να είναι φυσικά ''Μελέτης Κακουμπάβας (GRE) vs Laurie Hanku (PNG)'' !

Ο εικονιζόμενος εκ δεξιών Laurie Hanku

Aυτό, όπως προανέφερα, είναι το τρίτο συμβόλαιο που υπογράφει ο δραστήριος μάνατζερ, ενώ ένα τέταρτο έρχεται σύντομα με τον 20χρονο αθλητή Δημήτρη Χιώτη (18-2-0) του Νάσου Αργυρόπουλου, ο οποίος ανήκει πλέον στο ΕLITE BOXING GREECE και ο οποίος πρόκειται να αγωνιστεί στις 17 Σεπτεμβρίου στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας απέναντι σε Γερμανό αντίπαλο στην παγκοσμίου κύρους διοργάνωση ''THAILAND vs CHALLENGER''.
Στα τέλη του μήνα ο κ. Γιώργος Περγιάλης θα βρίσκεται στα γραφεία του ELITE BOXING στην Μπανγκόγκ, απ΄όπου και θα μεταβεί στην Γερμανία στις 16 του Σεπτέμβρη για την διοργάνωση. Ωστόσο, βρισκόμενος βέβαια τόσο κοντά στην πατρίδα, δεν θα παραλείψει να περάσει από την Ελλάδα (Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Καβάλα), όπου και θα έχει επαφές με Έλληνες προπονητές και promoters.

Ο πρόεδρος της WKF Ωκεανίας και εκπρόσωπος του ΕLITE BOXING GREECE κ. Γιώργος Περγιάλης
(Πηγή photo : www.studiokarteris.gr)


''Σημείωση : Οι φωτογραφίες του κ. Γιώργου Περγιάλη και του Μελέτη Κακουμπάβα είναι από τον φωτογράφο Δημήτρη Καρτέρη και το ''Studio Karteris'', ενώ από τον αγώνα Kακαρίκου-Hanku από τον Κύπριο φωτογράφο της Cannon, τον Chris Siacola που διαμένει στην Μελβούρνη. ''