onlyfighters

August 26, 2011

Editorial (26/8) - Για να γουστάρουμε...



Kαλημέρα σε όλους.

Και εδώ στο νούμερο ένα μπλογκ για τα μαχητικά σπορ στην Ελλάδα προετοιμαζόμαστε για τις 31 Αυγούστου, την ημέρα που εδώ... θα πέσει ξύλο. Ετοιμαστείτε για μια μέρα γεμάτη θέαμα, γεμάτη γροθιές, γεμάτη λακτίσματα, γεμάτη λαβές, γεμάτη πόνο, γεμάτη δράση, γεμάτη με όλα αυτά που μόνο το ONLY_FIGHTERS σας έχει συνηθίσει.

Η φιλοδοξία μας είναι αυτό το μπλογκ που άρχισε για πλάκα και επειδή έτσι γουστάραμε ρε φίλε, να μη είναι παρά μόνο η αρχή για πολλά πράγματα που θα ακολουθήσουν. Ένα από αυτά είναι μέσα στο 2012 να γίνουμε σάϊτ, το πιο οργανωμένο και δυναμικό σε όλη την Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη.

Σε αυτό το πλαίσιο ως διαχειριστής του ONLY_FIGHTERS, ζητώ συνεργάτες που μαζί από το μηδέν θα φτιάξουμε κάτι για το οποίο όλοι θα είμαστε περήφανοι. Άτομα με γνώσεις εξειδικευμένα είτε στην πυγμαχία, είτε στο κίκμποξ, είτε στο mma, είτε στην πάλη, είτε στο grappling, είτε στο muay thai, είτε στο bjj, είτε στο karate.

Όλα τα βιογραφικά και όλες τις αιτήσεις δήλωσης συμμετοχής, τις στέλνετε στο email του μπλογκ onlyfighters@hotmail.com . Πρώτα θα γίνει η συλλογή των βιογραφικών και μετά θα έρθω σε επικοινωνία μαζί σας, γι'αυτό μην ανησυχείτε αν δεν σας απαντώ άμεσα.

ΕΛΑΤΕ να φτιάξουμε τον μεγαλύτερο κόμβο μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, με άποψη και πάνω από όλα θέαμα. Γιατί η αρχή μας είναι να γουστάρουμε. Και γουστάρουμε και βλέποντας πολύ μα πολύ δράση, αλλά και παίρνοντας πολύ σημαντικές γνώσεις από ανθρώπους με άποψη πάνω στα αντικείμενα που είναι εξειδικευμένοι.

Είμαστε το ΝΟΥΜΕΡΟ 1 μπλογκ για τα μαχητικά σπορ στην Ελλάδα. Είμαστε το ONLY_FIGHTERS.

Kαλό υπόλοιπο ημέρας σε όλους.

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου r'n'b κομμάτια, το ''Try Again'' από την αδικοχαμένη Aaliyah σε μια από τις πρώτες επιτυχίες του Timbaland.
''Και αν δεν πετύχεις με την πρώτη φορά'' λέει το κομμάτι ''dust yourself off and try again = σκούπησε την σκόνη από πάνω σου, και προσπάθησε ξανά''.