onlyfighters

June 02, 2012

Ο Floyd Mayweather μπαίνει στην φυλακή!


Του Ανδρέα Χάσκαρη

Αύριο ξημερώνει μια δύσκολη ημερα για τον Floyd Mayweather, αφού πρεπεί να παρουσιαστεί στο σωφρονιστικό Ίδρυμα του Las Vegas προκειμένου να εκτίσει την ποινή του. 

Ο Mayweather καταδικάστηκε σε 87 ημέρες φυλακή για τον ξυλοδαρμό της κοπέλας του. Η ιδια κατέθεσε πως ο Mayweather την κτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι με γροθίες μπροστά στα παιδια τους. Ο διάσημος πρωταθλητής είχε κατηγορηθεί ξανά για παρόμοια πράξη και είχε γλυτώσει. Πέρα από τους τρεις μήνες φυλάκισης ο δικαστής επέβαλλε πρόστιμο 2.500 δολαρίων και 100 ώρες κοινωνικης εργασίας. 

Αυτή η υπόθεση γεννά ερωτήματα όπως το πόσο θα επηρέασει τον Mayweather η φυλάκιση και το αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στον αγώνα του με τον Manny Pacquiao, εφόσον υπάρχει ακόμα αγώνας. Η παραμονή στην φυλακή, έστω και για τόσο λίγο χρονικά διάστημα θα μπορούσε να κάνει ζημιά σε έναν αθλητή ακόμα και στον Floyd Mayweather που είναι φαινόμενο στον χώρο της πυγμαχίας. Πολλοί πιστεύουν ότι το να εκτίσει ολοκληρη την ποινή του είναι σχεδόν αδύνατο και ότι με καλή διαγωγή σε λίγο καιρό θα είναι έξω.