onlyfighters

February 03, 2012

Χαχαμίδης ή Μπιτάκος; Η άποψη του ONLY_FIGHTERS.


Το ONLY_FIGHTERS είναι πάντα εδώ να παίρνει θέση σε όλες τις μεγάλες μονομαχίες κορυφαίων Ελλήνων αθλητών.


Mε ρωτάτε τις τελευταίες μέρες τί πιστεύω. Χαχαμίδης ή Μπιτάκος; Ποιός θα είναι ο νικητής του main event στο ''THE BATTLE 2'' αυτή την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου;

Κατά πρώτον ''κοντός ψαλμός αλληλούια'', κατά δεύτερον ξεκάθαρα η άποψή μου είναι ότι τον αγώνα θα κερδίσει ο Λευτέρης Χαχαμίδης. Αν και το muay thai δεν είναι το στοιχείο του, θεωρώ πως είναι ο πιο συγκεντρωμένος για αυτή τη μάχη. Το muay thai είναι το αγώνισμα του Σταμάτη Μπιτάκου αναμφίβολα. Ωστόσο οι θυσίες στα κιλά που έχει κάνει προκειμένου να παίξει με τον Λευτέρη θεωρώ ότι είναι σημαντικό ντεσαβαντάζ που θα φανεί στο ρινγκ. Σε κάθε περίπτωση προβλέπω θα είναι πολύ σκληρός αγώνας.

Την ίδια άποψη πιστεύω ότι τις τελευταίες μέρες μοιράζομαι με τους περισσότερους αθλητές-μαχητές από τους οποίους ζήτησα την άποψή τους πριν γράψω το άρθρο, καθώς και με απλούς φίλους των μαχητικών αθλημάτων που από μόνοι τους μου την εξέφρασαν. Aυτό είναι το κλίμα που έχω εισπράξει και αν ζυγίσω τις απόψεις τους, ο Σταμάτης Μπιτάκος είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης και το φαβορί είναι ο Χαχαμίδης.

Προσωπικά γουστάρω περισσότερο την ''αλητεία'' σε εισαγωγικά που βγάζει στην συμπεριφορά του ο Σταμάτης Μπιτάκος. Δεν με χαλάει το στυλάκι του καθόλου. Είναι αυθεντικός και πρέπει κανείς να το εκτιμά αυτό στους ανθρώπους. Η άποψή μου όμως, όσο και αν τον συμπαθώ, αγωνιστικά είναι αυτή. Θα χάσει πιστεύω, αλλά εντωμεταξύ θα έχει πέσει πολύ ξύλο. Αν κερδίσει και διαψευστώ θα το χαρώ. Άλλωστε μέσα στο ρινγκ πιστεύω ότι έχει ένα κλικ εξυπνάδας περισσότερο από τον Χαχαμίδη και αν κάτι μπορεί να κάνει την διαφορά και να του δώσει την νίκη, είναι αυτό ακριβώς. Το πόσο έξυπνα και με μυαλό θα παίξει, δίχως να είναι θολομένος από οτιδήποτε εξωαγωνιστικό.


Δεν ζήτησα από κανέναν από τους δύο συνέντευξη ή κάποια δήλωση πριν από τον αγώνα. Κυρίως γιατί βαριόμουνα να μου ξαναπούνε τα ίδια και τα ίδια που έχουν πει εκατό φορές σε τηλεόραση και ίντερνετ. Όλο αυτό πουλάει, φτιάχνει κλίμα, συντηρεί fun clubs, κάνει καλό στην προβολή. Για κάποιο λόγο όμως όταν το θέμα πήγε σε κάποια άλλα προσωπικά τους θεματάκια, ξενέρωσα και έτσι εσκεμμένα απήχα. Είχα γράψει ένα άρθρο και πολύ παλιότερα εδώ στο ONLY_FIGHTERS γιατί είχα εκνευριστεί και με τους δυο τους. Δεν υπάρχει όμως λόγος να αναμοχλεύουμε πάθη. Αυτά εύχομαι και ευελπιστώ να λήξουν μια και καλή μετά τον αγώνα.

Συνοπτικά λοιπόν αν και γουστάρω την προσωπικότητα και την αύρα του Μπιτάκου ως μαχητή, πιστεύω την μάχη στο τέλος θα την κερδίσει δύσκολα ο Χαχαμίδης και that's all. Στην τελική, πέρα από κόντρες και δηλώσεις, το θέμα είναι να γουστάρουν πρώτα αυτοί και μετά ο κόσμος και όλοι εμείς που θα τους δούμε στο ρινγκ του ''THE BATTLE 2''.

ΚΑΛΗ ΜΑΧΗ μάγκες!

... και σεις όλοι μη φύγετε το βράδυ της Κυριακής. Σας θέλω εδώ, έχω κάτι να σας πω...

Eις το επαναγράφειν,
ONLY_FIGHTERS


Σημείωση: Η ΕVERLAST παρέχει τον πολυβραβευμένο παγκοσμίως αθλητικό εξοπλισμό της στο main event του ''THE BATTLE 2''.