onlyfighters

February 02, 2012

MMA: Τrailer, κάρτα αγώνων του ''UFC 143: Diaz vs Condit'' μαζί με όλο το παρασκήνιο!


To ''UFC 143: Diaz vs Condit'' έρχεται το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου (Ελλάδα ξημερώματα Κυριακής) με το main event ''Nick Diaz vs Carlos Condit'' για το interim welterweight championship.

Oλοκληρωμένη η κάρτα των αγώνων είναι αυτή:

Preliminary card (οι αγώνες θα μεταδωθούν από το Facebook)


Preliminary card (οι αγώνες μεταδίδονται από το FX)

Main card

OΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΚΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ο Goerge St Pierre ήταν να χτυπηθεί αρχικά στο main event με τον Nick Diaz προκειμένου να υπερασπίσει τη ζώνη του πρωταθλητή που κατέχει στην κατηγορία Welterweight. Ωστόσο στις 7 Δεκεμβρίου 2011 αποκαλύφθηκε ότι ο St Pierre λόγω τραυματισμού στο γόνατο δεν θα μπορούσε να κατέβει στον αγώνα. 'Ετσι επιλέχθηκε για αντίπαλος του Diaz ο Carlos Condit, ο οποίος αρχικά ήταν να χτυπηθεί με τον Josh Koscheck. Tελικά ο Koscheck έκλεισε αγώνα με τον Mike Pierce και άφησε Diaz και Condit να χτυπηθούν για τη ζώνη του πρωταθλητή.

Από την άλλη ο Dustin Poirier για να καταλήξει να χτυπηθεί με τον Max Halloway άλλαξε πιο πριν δύο αντιπάλουν. Εν αρχή ήταν ο Εrik Koch, ο οποίος όμως λόγω τραυματισμού αποσύρθηκε και στη συνέχεια ήταν ο Ricardo Lamas που για τον ίδιο λόγο δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Έτσι μια χαρά του έκατσε του νεοεισερχόμενου Halloway να πάρει την ευκαιρία του στο UFC.

Eπίσης αντί για το ''Amir Sadollah vs Jorge Lopez'' θα δούμε τελικά το ''Μatthew Riddle vs Henry Martinez'' , αφού τόσο ο Sadollah όσο και ο Lopez τραυματίστηκαν και έχασαν την ευκαιρία. To ίδιο συνέβη και με το ζευγάρι ''Mike Stumpf vs Justin Edwards'' που λόγω τραυματισμού και των δυο τους, αντικαταστάθηκε από το ζευγάρι μαχητών ''Daniel Stittgen vs Stephen Thompson''. Σκληρός ο κόσμος του ΜΜΑ!

To εντυπωσιακό trailer του UFC 143!

''... it's gonna be a dog fight!'' , στάζει αίμα αυτή η φράση στο τέλος του βίντεο...