onlyfighters

June 05, 2012

Όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου του ''The Battle 3''! Τί μας άρεσε και τί δεν μας άρεσε!

                             Σταμάτης Μπιτάκος και TNS από την συνέντευξη τύπου


 Του Βάιου Μπρουζιώτη

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το The Battle και πριν λίγες μέρες έγινε η συνέντευξη τύπου με όλους τους αθλητές παρόντες.

Διαβάστε πρώτα τα κυριότερα σημεία από όσα είπαν οι αθλητές, καθώς και η προσωπική μας άποψη στο τι μας άρεσε και τι δεν μας άρεσε.


Σταμάτης Μπιτάκος: Είμαι 101% έτοιμος για αυτόν τον αγώνα. Στον ρινγκ μπαίνω πάντα για να κερδίσω, αυτό θα κάνω και σε αυτό το παιχνίδι. Μόνο τη νίκη σκέφτομαι, για όλα τα άλλα μόνο ο Θεός ξέρει. Δεν μου άρεσε που βγήκα σε μεσημεριανή εκπομπή για να διαφημίσω τον αγώνα με τον Χαχαμίδη, αλλά αναγκαστικά έπρεπε να το κάνω για την προώθηση της αναμέτρησης ως επαγγελματίας αθλητής.

Παύλος Καπώνης: Όπως έκανα τη δουλειά μου πριν ένα χρόνο περίπου πολύ επιτυχημένα, το ίδιο σκοπεύω να κάνω και τώρα. Πως θα βγει το παιχνίδι πάνω στο ρινγκ, θα περιμένουμε να το δούμε. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλύτερα από ποτέ. Ότι είχα να αποδείξω, το απέδειξα την προηγούμενη φορά. Απλώς τώρα θα το επιβεβαιώσω. Στο ‘Fab 5’ ο Ηλίας Ψινάκης ήθελε να κάνει ένα σόου. Αυτό έγινε και τίποτα άλλο. Εμείς στην εκπομπή κάναμε μία επίδειξη αγώνα μαζί με έναν αθλητή του Muay Thai. Ήταν ευκαιρία να δείξουμε το άθλημά μας πέρα από το κοινό των μαχητικών αθλημάτων που είναι ήδη πολύ μεγάλο στην Ελλάδα.

Αντώνης Τζώρος: Σέβομαι τον αντίπαλό μου, αλλά θα μπω να τον κερδίσω. Θα δώσω την ψυχή μου να φέρω αυτή την ζώνη στην Ελλάδα σε μια περίοδο που όλα φεύγουν απ΄την χώρα μας ή μας τα παίρνουνε. Όλα θα τα κάνω για την ελληνική σημαία! Καλώ όλους τους Έλληνες να μας στηρίξουνε.
O Aντώνης Τζώρος δήλωσε επίσης ότι στα σκαριά είναι μια αναμέτρηση με τον Daniel Ghita και κατά 90% θα γίνει. Είπε αν κλείσει οριστικά το ματς δεν τον ενδιαφέρει σε τι κατάσταση είναι ο Ρουμάνος, εκείνον τον νοιάζει μόνο να μπει στο ρινγκ και να χτυπηθεί μαζί του.

Αλέξης Σύρος: Θέλουμε με τον Φωτακόπουλο να κάνουμε έναν δυνατό αγώνα τώρα που μπήκε η επαγγελματική πυγμαχία στις μεγάλες διοργανώσεις. Θέλουμε να δώσουμε δυνατό θέαμα για να συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοια ματς. Ξεκίνησα από την πυγμαχία. Η αγάπη μου είναι η πυγμαχία και αν υπήρχαν οι συνθήκες θα έμενα εκεί. Γι’αυτό άρχισα το Kick Boxing αργότερα. Τώρα που άρχισε να ανεβαίνει το άθλημα της πυγμαχίας ίσως το σκεφτώ να παίζω μόνο μποξ. Οι δύο τελευταίες μου ήττες το μόνο που κατάφεραν ήταν να με πεισμώσουν περισσότερο.

Γιώργος Φωτακόπουλος: Χρειάζεται ένταση για να μπορέσουμε να αποδώσουμε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα και πιο δυνατά στο παιχνίδι. Θα δώσουμε ένα ωραίο θέαμα και παίζουμε μπουνιές πιστεύω, οπότε υπάρχει ένταση. Αν κερδίσω τον Σύρο που είναι ένας γνωστός αθλητής θα είναι ευκαιρία για μένα να μπορέσω να το εκμεταλλευτώ αυτό.

Μελέτης Κακουμπάβας: Εγώ και ο δάσκαλός μου αποφασίσαμε να έχουμε μια αποχή τους τελευταίους οχτώ μήνες ώστε να μπούμε τώρα πιο δυνατά. Μ’αρέσει αυτό που κάνω, το αγαπώ πολύ, οπότε δε στερούμαι τίποτα.



Δεν μας άρεσε:

Το γλαστράκι (να κάνουμε και χιούμορ) μπροστά απ’την Σεμερτζόγλου στην πρώτη ερώτηση που της έγινε . Μιλούσε η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια και δεν μπορούσαμε να δούμε το πρόσωπό της.

Που δεν έγινε μια πραγματικά ιντριγκαδόρικη ερώτηση να ανάψουν λίγο τα αίματα.

Η ερώτηση για το αν μια ήττα στον αγώνα του Μπιτάκου με τον Καπώνη σημαίνει ότι τελειώνει η καριέρα ενός από τους δύο σε εκείνο το σημείο. Άστοχη.


Μας άρεσε :

Ο Γιώργος Φωτακόπουλος για την άποψη που εξέφρασε ότι χρειάζεται μεγαλύτερο promotion τόσο των αθλητών όσο και των διοργανώσεων ώστε να φανούν επιτέλους ποιοί είναι και να έχουν μεγαλύτερη ανταπόκριση απ’το κοινό! Ίσως η πιο σωστή άποψη που ακούστηκε από έναν αθλητή που εμφανίζεται πρώτη φορά σε επαγγελματική διοργάνωση.

Το γεγονός ότι ο κύριος Κώστας Αργυριάδης, πολύπειρος άνθρωπος του χώρου έκανε ερώτηση όντας όρθιος και όχι καθισμένος σε τραπεζάκι.

Το έντονο staredown Φωτακόπουλου-Σύρου! Έτσι για να γουστάρουμε και λίγο.

Η ερώτηση για την αρραβωνιαστικιά του Σταύρου Εξακουστίδη και αν θα βρίσκεται κοντά στον αγώνα να τον παρακολουθήσει.

Ο καλαίσθητος χώρος στον οποίο έγινε η συνέντευξη τύπου και οι όμορφες γυναικείες παρουσίες!

Ο Αντώνης Τζώρος... γιατί ότι και να κάνει και να πει ο Αντώνης Τζώρος, εμείς τον πάμε!

Οι γυναικίες κραυγές σε ορισμένες εύστοχες απαντήσεις του Παύλου Καπώνη.

και τέλος...

Η κίνηση του Τζώρου να βγάλει μια ελληνική σημαία και να τη σηκώσει ψηλά.