onlyfighters

December 12, 2011

MMA - Dan Henderson: Θέλω να δοκιμάσω το σαγόνι του Jon Jones...


Δεν πρόλαβε να συνέλθει καν ο Lyoto Machida από τον "πνιγμό" του Jones και ήδη έβγαλαν φωνή οι επόμενοι διεκδικητές. Πρώτος από όλους ο Dan Henderson που έγραψε στο Twitter:

"Congrats to @jonnybones -- great win. Hey @danawhite, I'd like to see if his chin is as good as he thinks & I'm ready to go."

Δηλαδή συγχαρητήρια στο Jones, τεράστια νίκη. Dana, θέλω να δώ αν το σαγόνι του είναι τόσο καλό οσο νομίζει και είμαι έτοιμος ανα πάσα στιγμή!

Βέβαια το προβάδισμα το έχει ο Rashad Evans αν κερδίζειτον Phil Davies στον επόμενό του αγώνα, ενώ o Jones αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων αρκετούς μήνες μετά την γεμάτη του χρονιά στο 2011 και δεν ξέρω αν ο Hendo θα αντέξει να περιμένει τόσο ή ακόμη περισσότερο αν αγωνιστεί ενδιάμεσα δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν κερδίσει.

Όσον αφορά τον ίδιο τον αγώνα, δεν με πείθει ότι μπορεί να κερδίσει τον "μικρό". Ο Henderson μοιάζει πάρα πολύ με τον Rampage στο στυλ, μόνο που είναι "μικρότερος". Το μόνο που έχει είναι δύο φονικά χέρια και αυτό ήταν. Η παλαιστική του ικανότητα ήταν καλή (όπως και του Rampage) αλλά δεν την χρησιμοποιεί καθόλου πια (όπως και ο Rampage) γεγονός που θα τον κάνει να φαίνεται σαν σταθερός στόχος στον Jones. Όχι ότι δεν έχει ελπίδες... όταν ένα από τα χέρια σου λέγεται "βόμβα υδρογόνου - h bomb" τότε μπορείς να βγάλεις νοκ άουτ τον οποιοδήποτε. Θα καταφέρει όμως να τον πλησιάσει; Δεν νομίζω.

Εσείς τι λέτε;

Πηγή: To έγραψε ο Χρήστος Μπάρδας για το mmafight.gr